- 10 Nisan 2013
- 58.562
- 41.703
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve söz verdiğimiz gibi atom bombasını patlattık. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük topçucu artık AS Roma forması giyecek.
![]()
Transfer şikesi yapmayın.
Değerinin çok azına gönderdim. Eğer 4 üstü falan olsa idi vallahi 3 milyon yollayacaktım.Söz verdiğin gibi 3 milyon teklif etmedin ama ligin zayıf takımlarına destek olayım diye kabul ettim.
-Tapatalk-
Değerinin çok azına gönderdim. Eğer 4 üstü falan olsa idi vallahi 3 milyon yollayacaktım.
Ucuza defans ve forvet oyuncusu satın arkadaşlar. Takım galibiyet yüzü görsün.
Ucuza defans ve forvet oyuncusu satın arkadaşlar. Takım galibiyet yüzü görsün.
Kullanmadığın oyuncularına talip olabilirim. Ama bütçem biraz daha azaldı. İki oyuncu transferi ile kaynak yaratıp ondan sonra kapını çalacağım. Emrahcığım !Başka ne vereyim ağabeyime ne lazım
-Tapatalk-
Benim quagerialla teklifin hala duruyor tanju
Ben de değerini tam 100 olarak belirlemiştim. Uç menajer ilgileniyor ama henüz o seviyeye çıkamadılar. Pazarlıklar sürüyor, aksama netleşir.Ronaldoyu satıyon mu 100e
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
De Ceglie'ye ver 2 milyon halledelim
-Tapatalk-
Tamam anlaştık, nasıl alacağım oyuncuyu sana zahmet anlatta alayım.
Rengim senden bir kaç isimi gözüme kestirdim. Kelepir fiyata vereceğinden şüphem yok. Büyük KİNG'imizin aşkına ucuz fiyata bir orta saha bir forvet almam gerekiyor. Çer çöp değil kallavi adamların bir kaç tık altı olabilir.Ben de değerini tam 100 olarak belirlemiştim. Uç menajer ilgileniyor ama henüz o seviyeye çıkamadılar. Pazarlıklar sürüyor, aksama netleşir.
Ben de değerini tam 100 olarak belirlemiştim. Uç menajer ilgileniyor ama henüz o seviyeye çıkamadılar. Pazarlıklar sürüyor, aksama netleşir.