Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rengim senden bir kaç isimi gözüme kestirdim. Kelepir fiyata vereceğinden şüphem yok. Büyük KİNG'imizin aşkına ucuz fiyata bir orta saha bir forvet almam gerekiyor. Çer çöp değil kallavi adamların bir kaç tık altı olabilir.
Rengim ben bütün copleri postaladım senin isteyeceğin os ve fwler pahalı adamlardır muhtemelen : (

Transfer yapma zamani geldi.

Güzel bir forvet arıyorum. Muhtemelen 5m yada 7m arası bir bütçemiz olacak.

Totti hala alınmamış hayret. Tottisi olan takımın küme düşme ihtimali yok. Alt sıra takımları için aranan lider oyuncu.

Adem 34 yaşında adammış o , zaten huzurevi gibi takım :D

Sen skriniar, djuricic ve linetty kaça yaparsın onları söylesene

djuricici görüyorsun. Teknik kapasitesi yüksek, it gibi kosan bir topcumuz. Normalde piyasada 7´den satiyorum, ama sadece sen istiyorsun diye 5´de anlasabiliriz. Yoksa o gök yarilsa, kurtarmaz o fiyata.

Skriniar aslinda satilik degil, ama orada da 5´de bulasabiliriz elbet. Bir sene sonra en az 10´a gider.

Linnety ise pahali gelir... 8-9 altinda olmaz. Modric gibi adam wouallah

Fiorentina'nin basinda kim varsa amma fahis fiyatlar cekiyor ha oyunculara, Chiesa ile temas halindeyim bonservis bedeli 17 milyon €, ama menajeri bana 8 milyon euroya bu is olur diyor.

Alacağım sırf Totti'ye olan sevgimden dolayı,kimseye verme ben transfer hususunda seninle anlaştım. :D

djuricici görüyorsun. Teknik kapasitesi yüksek, it gibi kosan bir topcumuz. Normalde piyasada 7´den satiyorum, ama sadece sen istiyorsun diye 5´de anlasabiliriz. Yoksa o gök yarilsa, kurtarmaz o fiyata.

Skriniar aslinda satilik degil, ama orada da 5´de bulasabiliriz elbet. Bir sene sonra en az 10´a gider.

Linnety ise pahali gelir... 8-9 altinda olmaz. Modric gibi adam wouallah

Skriniar---4
Linnety---8

Bu husularda anlaşmakta sıkıntı olmayacağını düşünüyorum büyük başqan, sen gariban takımları daha sonra lehine kullanmak için yardımcı olursun diye düşünüyorum.

Menajerler bana Alex Sandro'yu sundu ama bakiyorum da 23 milyon euro istiyor Juventus kulubu. :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt