Fiorentina'nin basinda kim varsa amma fahis fiyatlar cekiyor ha oyunculara, Chiesa ile temas halindeyim bonservis bedeli 17 milyon €, ama menajeri bana 8 milyon euroya bu is olur diyor.
Ne lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fiorentina'nin basinda kim varsa amma fahis fiyatlar cekiyor ha oyunculara, Chiesa ile temas halindeyim bonservis bedeli 17 milyon €, ama menajeri bana 8 milyon euroya bu is olur diyor.
Örmın bey mi takımın hocası acaba ?Skriniar---4
Linnety---8
Bu husularda anlaşmakta sıkıntı olmayacağını düşünüyorum büyük başqan, sen gariban takımları daha sonra lehine kullanmak için yardımcı olursun diye düşünüyorum.

Menajerler bana Alex Sandro'yu sundu ama bakiyorum da 23 milyon euro istiyor Juventus kulubu.D
Gel ultra sana 8e tottiyi birakacam hadi.8 m param var
rinconun sahibi
hetemajın sahibi
verin lan bir orta saha alllam ya
Soyle diyorum, suanda bende var 10. Belki bir kac saat sonra bu olacak 15. Bu teklife tamam diyorsan prensipte anlasabiliriz. Ama suanda oyle bir para yokPazarlık sünnettir yaparız bişeyler
-Tapatalk-

8 m param var
rinconun sahibi
hetemajın sahibi
verin lan bir orta saha alllam ya
Hee bunu görmemiştim. Tamam totti senindir.Alacağım sırf Totti'ye olan sevgimden dolayı,kimseye verme ben transfer hususunda seninle anlaştım.![]()
Ikisine toplam 13 ver, sana güzel bir paket yapalim ... Gariban takimlar bize güvensinler... Daha bol bol insaat olacak bu sene...![]()

Soyle diyorum, suanda bende var 10. Belki bir kac saat sonra bu olacak 15. Bu teklife tamam diyorsan prensipte anlasabiliriz. Ama suanda oyle bir para yok![]()
Ofansif solbek/sagbek veya iki yonlu orta saha. Soyle ortalama kalitesi de 80'in uzerinde.Ne lazım
12,5 da anlaşalım daha takımın geri kalan 9 oyuncusunu da değiştireceğim.
El sıkışma vakti geldi artık![]()
Aklinda ne var?15 az
-Tapatalk-
15 az
-Tapatalk-
Kazik yeme sakin iyi pazarlik yaptin miOnu ben alacagim rtaş gece imza asamasındayım

O zaman ben senin zamanini bosa harcamayim, ben beklemeye geciyorum simdilik.19
-Tapatalk-