Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BD4PHEYCMAElWRl.jpg:large

Emrah Yıldırım

Oha Emrah admirim biz boşuna ligin başlmasını bekliyoruz. Ronaldosuz 5 tane yemiştim şimdi tarihi bir skor gelir herhalde.

Bu arada değerinin çok altında oyuncu vermek isteyen olursa haber versin.

Melih andersonu 30 a al bende senden 2 defans alam 30a böylelıkle paran sende kalsın isimiz görülsün??????

Bizi çerez niyetine mi aldınız lige olm ? Biri Ronaldo diğeri Messi bende üç beş kuruşluk adamları satıp 80'e yaklaşacak adam transfer edeceğim diye kıçımı yırtıyorum. :o

bu ne cimri oyun kardesım 6 saatte 1 altın bonus veriyor

flas-transfer.jpg
p57328.png

2Nathaniel Clyne

16,45M € Karsılıgında Lazio Kulubüne Transfer Olmuştur.

SİKE YOK ALINTERİ

Lazio Kulubu 1 Stoper 1 Sol bek transferinden sonra transfer dönemini noktalayacaktir

Son düzenleme:
Empoli 1-0 İnter Milan Hazırlık maçında rakibimiz İnter Milanı Costa'nın 36. dakika da attığı gol ile 1-0 mağlup ettik. Oyun anlayışımız oturdu.

İnter Milan maçından sonra bir başka güçlü takım Napoli'yi de 2-1'lik skorla mağlup ettik. Goller Mauri 14, Pucciarelli 51 dakikalarda geldi.

cb520136432e9b73de10b64272bc5ae8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melih andersonu 30 a al bende senden 2 defans alam 30a böylelıkle paran sende kalsın isimiz görülsün??????

recepcim valla oyuncu kalmadı her bölgede 2 tane yedek bile yok nerdeyse. oyuncuları idmana yollamıştım inter 9 tane atmış sen düşün 13,15 oyuncu filan var elimde zaten

taptap

pust oyun 10 dk anket doldurdum 50 coins verecek dıye anket sonunda anketımız sıze uygun degıl falan dedı

El sharaaway en son kac olur renkdas ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt