Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman reis sen demesen ben onları görmemiştim sayende iyi coins kastım???

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osman reis sen demesen ben onları görmemiştim sayende iyi coins kastım������������������

sizin ligdede transfer satış durunca o yokluğa düştüğünde her turlu bulurdun hacım :asd: fakat ıkı oyunu birden boyle hızlı kasman cıdden ıyı ıs çıkarmıssın.
ben anca reklam izeyebiliyorum :D

Hangi 2 oyun bende 1 tane var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sizin ligdede transfer satış durunca o yokluğa düştüğünde her turlu bulurdun hacım :asd: fakat ıkı oyunu birden boyle hızlı kasman cıdden ıyı ıs çıkarmıssın.
ben anca reklam izeyebiliyorum :D
Yalnız karargah 10 olmadı 6 şuan strike oyunun da.warda kışla 6 olması lazım kahraman 10 levelde War dan hepsi gelmediyse iki oyundan eşit geldi diye tahmin ediyorum. Hâlbuki o kadar da kasmadim kolay oldu bu iş enteresan ?

Game of war ve mobile strike var bende onlarla kastım

Mobile strike karargah 6 benim 10 olunca 900 veriyor biss coins eksik yerinden 6 ya itiraz yapabiliyom 10 oluncada verir mi acaba

akbankın uygulamasını indirip giriş yaptğınızda da iyi coins geliyor.

Mobile strike karargah 6 benim 10 olunca 900 veriyor biss coins eksik yerinden 6 ya itiraz yapabiliyom 10 oluncada verir mi acaba

Biraz daha bakarım oyuna 10 olursa olur yoksa bırakırım. Şu ana kadar dedikleri coinsleri verdiler muhtemelen 10 olunca da verirler diye düşünüyorum.

Biraz daha bakarım oyuna 10 olursa olur yoksa bırakırım. Şu ana kadar dedikleri coinsleri verdiler muhtemelen 10 olunca da verirler diye düşünüyorum.

Aynen az önce banada verdiler

Game of warda stronghold dediği ne oluyor : S

İscoyu alsam mı kaşiften gelmiş

Kessié yılın yeteneği mi?

BERGAMO - Atalanta kulübü kadrosunda büyük bir yeteneği barındırıyor: Franck Kessié (20). HkNNN05, Kessié adlı oyuncunn kendisine sunulan fırsatları değerlendirmek durumunda olduğunu vurguladı. Teknik direktör "Genç oyuncular genellikle kaprisli ve öngörülemez oluyor ancak kendini iyi geliştirirse kesinlikle ilk onbirde oynayacaktır." dedi. Bu seviyede bir yeteneğe sahip Ortasaha oyuncusu nadir bulunur. Kessié medyada ve taraftarlar arasında sevilen birisi. Genç Ortasaha egzantrik bir oyuncu, ki bu da Bergamo şehrinde hoş karşılanıyor.

80lik stoper arayan yok mu

Yalnız karargah 10 olmadı 6 şuan strike oyunun da.warda kışla 6 olması lazım kahraman 10 levelde War dan hepsi gelmediyse iki oyundan eşit geldi diye tahmin ediyorum. Hâlbuki o kadar da kasmadim kolay oldu bu iş enteresan ?

War ofta kışlayı 6 mi yapıyoruz?

Hehehe war oftan 300 altın geldi. 20dklik emek yetiyor.

Profesyonel futbolculardan Medel 11 milyon euro bedel karşılığında Empoli'ye transfer olmuştur. Medel'e kulübümüzde başarılar dileriz.
Empoli FC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt