- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Dün gece başladım bugünde fırsat buldukça ara ara baktım iyi coins geldi.İki oyunu kasmak kaç gün sürdü![]()
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece başladım bugünde fırsat buldukça ara ara baktım iyi coins geldi.İki oyunu kasmak kaç gün sürdü![]()
valla helal olsun reis.Her iki oyundan 500-550 arası coins geldi������������������������
Çok iyi oldu harbiden kaşif den gelen forveti bunlar sayesinde aldım??valla helal olsun reis.
Osman reis sen demesen ben onları görmemiştim sayende iyi coins kastım������������������
fakat ıkı oyunu birden boyle hızlı kasman cıdden ıyı ıs çıkarmıssın.Yalnız karargah 10 olmadı 6 şuan strike oyunun da.warda kışla 6 olması lazım kahraman 10 levelde War dan hepsi gelmediyse iki oyundan eşit geldi diye tahmin ediyorum. Hâlbuki o kadar da kasmadim kolay oldu bu iş enteresan ?sizin ligdede transfer satış durunca o yokluğa düştüğünde her turlu bulurdun hacımfakat ıkı oyunu birden boyle hızlı kasman cıdden ıyı ıs çıkarmıssın.
ben anca reklam izeyebiliyorum![]()
Game of war ve mobile strike var bende onlarla kastım ?Hangi 2 oyun bende 1 tane var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Game of war ve mobile strike var bende onlarla kastım
Biraz daha bakarım oyuna 10 olursa olur yoksa bırakırım. Şu ana kadar dedikleri coinsleri verdiler muhtemelen 10 olunca da verirler diye düşünüyorum.Mobile strike karargah 6 benim 10 olunca 900 veriyor biss coins eksik yerinden 6 ya itiraz yapabiliyom 10 oluncada verir mi acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz daha bakarım oyuna 10 olursa olur yoksa bırakırım. Şu ana kadar dedikleri coinsleri verdiler muhtemelen 10 olunca da verirler diye düşünüyorum.
War ofta kışlayı 6 mi yapıyoruz?Yalnız karargah 10 olmadı 6 şuan strike oyunun da.warda kışla 6 olması lazım kahraman 10 levelde War dan hepsi gelmediyse iki oyundan eşit geldi diye tahmin ediyorum. Hâlbuki o kadar da kasmadim kolay oldu bu iş enteresan ?
Hehehe war oftan 300 altın geldi. 20dklik emek yetiyor.