Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vasfi naapıyon para mı bırıktırıyon takımı satmıssın hep

vasfi maçları niye gecenin 1ini koyuyorsun 1ader, millet uyurken şike mi yapacan napacan.

macları vasfimı yaptırıyor enteresan!111111111111

maclari primetime'a 19-20 ye koysaydin bari güzel güzel muhabetini ederdik burada :D

Lazio bombaları ard arda patlatıyor Xhaka LAZİO'da
e7834dd70247c6b2a4e24b166f3bda64.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La su maçları neden insan gibi saate koymadınız!!!!

Aynen game of war. Bu tarz oyunların mantığını biliyorsan cok rahat bir şekilde 20-30 dk halledersin. Kışlayı 5. seviye yapacaksın.

anlıyorsun madem diğerlerinede bi göz at be başkan kolayları indirelim hemen. bu tip oyunları tam kavrayamıyorum

anlıyorsun madem diğerlerinede bi göz at be başkan kolayları indirelim hemen. bu tip oyunları tam kavrayamıyorum
Diğerleri birşey vermiyor ki. Game of warla mobil strike aynı sistem zaten. Yaparsın yükle.

Sen akbankı soyle bana. Yükleyip fake hesap açabiliyoz mu yoksa tc no falan mi istiyor?

Diğerleri birşey vermiyor ki. Game of warla mobil strike aynı sistem zaten. Yaparsın yükle.

Sen akbankı soyle bana. Yükleyip fake hesap açabiliyoz mu yoksa tc no falan mi istiyor?

reis anladığım kadarıyla sadece uygulamayı yukleyıp müşteri hesabına giriş yapıyorsun. ama osm de seni yönlendrene dikkat et o 3 heriften kimisi az veriyor kimisi fazla.kimininde şartı ağır olabilir dikkat et

Maça saatler kala AC Milan bombaları patlattı!!!

TRANSFER - Quincy Promes AC Milan'da!

promes-p.jpg

TRANSFER - Kevin Strootman AC Milan'da!

kevinstrootman-cropped_1o6py4otiljt410biotv1og7su.jpg

reis anladığım kadarıyla sadece uygulamayı yukleyıp müşteri hesabına giriş yapıyorsun. ama osm de seni yönlendrene dikkat et o 3 heriften kimisi az veriyor kimisi fazla.kimininde şartı ağır olabilir dikkat et
Akbank müşterisi değilim ben. Hiç uğraşmayalım o zaman.

Oyunlara baktım da pek teklif kalmamış. Dungeon guardians var kavga dövüş oyunu. 40 altın veriyor 7 level olmanı istiyor. Çok sıkışıksan onu kasabilirsin.

SON DAKİKA | Vidal ve David Luiz JUVENTUSTA!!!!!!!

-Tapatalk-

Ne kadar transfer yaptiniz bu paralar nerden geliyor YUH .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt