- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
vasfi naapıyon para mı bırıktırıyon takımı satmıssın hep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sanırım gözlerim bozulmuş 5'i 1 olarak görüyorum.
Lazım değilse dediğim fiyata alırım. Sana tekrar geri satarken de yine aynı fiyatla yollarım. Param olsa zaten direk bastırır değerini alırım.
Yanılmıyorsam 5 level olduğunda coins gelmişti bana.War ofta kışlayı 6 mi yapıyoruz?
Aynen ben de 5 yaptım geldi hemen.Yanılmıyorsam 5 level olduğunda coins gelmişti bana.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
game of war mı bu reis?Hehehe war oftan 300 altın geldi. 20dklik emek yetiyor.
Aynen game of war. Bu tarz oyunların mantığını biliyorsan cok rahat bir şekilde 20-30 dk halledersin. Kışlayı 5. seviye yapacaksın.game of war mı bu reis?
Aynen game of war. Bu tarz oyunların mantığını biliyorsan cok rahat bir şekilde 20-30 dk halledersin. Kışlayı 5. seviye yapacaksın.
Diğerleri birşey vermiyor ki. Game of warla mobil strike aynı sistem zaten. Yaparsın yükle.anlıyorsun madem diğerlerinede bi göz at be başkan kolayları indirelim hemen. bu tip oyunları tam kavrayamıyorum
Diğerleri birşey vermiyor ki. Game of warla mobil strike aynı sistem zaten. Yaparsın yükle.
Sen akbankı soyle bana. Yükleyip fake hesap açabiliyoz mu yoksa tc no falan mi istiyor?
Akbank müşterisi değilim ben. Hiç uğraşmayalım o zaman.reis anladığım kadarıyla sadece uygulamayı yukleyıp müşteri hesabına giriş yapıyorsun. ama osm de seni yönlendrene dikkat et o 3 heriften kimisi az veriyor kimisi fazla.kimininde şartı ağır olabilir dikkat et
Ne kadar transfer yaptiniz bu paralar nerden geliyor YUH .