Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.30 civarı tamamlanmış oluyor. Mobil uygulamada spiker özelliği var önemli pozisyonları anlatıyor dakika dakika :D.

burasının maçlarını neden gecenin bi yarısı yaptınkı. negüzel bizim maçlar akşamüstü yapılıp bitiyor transfere dönuyoruz sonra

Son Dakika!!!!

bellerin interde..

genclesme cabalarina son surat devam eden milano ekibi bellerini yuksek bonservis bedeliyle transfer etti..bellerinin maca ilk 11 cikip cikmayacagina son dakika td bektas arslan karar verecek..

Aziz Yildirim´dan Empoli macinda dakikalar kala Imza sov... Sampdora icin adeta gökleri yaran, ve yildizlarin yagmasini saglayan Büyük Baskan, yaptigi toplu imza törenini, adeta gövde gösterisine cevirdi.

images

hqdefault.jpg

Nemanja+Matic+Chelsea+v+Everton+Premier+League+-ELOpq3Z3Gkl.jpg

latest

b3fb9118-e6b2-11e5-a4f7-f80f41fc63ce

hi-res-81eb32dc41321ee270d7e46bdab311d3_crop_north.jpg

Artik Hedefler cok büyük !!!

kötü sampdoriaya bakın kımlerı almıs lig eplden degerli oldu

Neyse ilk mac heyecanını canlı yasayalım. Bir saat daha bekleyelim :/ Daha uyuyup 4te kalkacaz da kingimizin maçını izlicez.

Arkadaşlar gs cimbomforum uygulamasina kayit olamiyorum. hasap kaydi şu anda bu forum için kullanilabilir değil. Diye bir pencere açiliyor çözümünü bilen varmi ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recep yıldırım : "izleyemiyoz dinleyemioz sokum böyle oyuna"

Toplu imza törenı nedır arkadaş YUZSÜZLÜK RESMEN biz yapsak ayıplanır mütevazi kadromuzla ligde önemlı yerlere gelırız umarım!!

IMG_0963.webp

Maca sayili dakikalar kala giuseppe meazza tiklim tiklim..milan sehri takimlarini calistiran ikinci Turku ayakta selamliyor gercek imparator interde yazili gorsel sova imza atiyorlar..

Milan maçı öncesi S.S. LAZİO Stadio Olimpico'da sembolümüz KARTAL ucuruluyor.

YouTube

İlk mac heyecani var mi gencler? Pek umudum yok. (Kume dusmesek basaridir bu takimda benim icin(

Biz gelmeden bu kulübün ucan kusa borcu vardi, elektrik masraflari birikmisti, ödenmiyordu. Bunu herkes bilsin !!!

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt