- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
12 şut atıp %60 topa sahip olmayla gol atamayan takım işte.Su rezil oynatmama ragmen gectigimiz takimmi![]()
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 şut atıp %60 topa sahip olmayla gol atamayan takım işte.Su rezil oynatmama ragmen gectigimiz takimmi![]()
12 şut atıp %60 topa sahip olmayla gol atamayan takım işte.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ulan takıma puan kazandırmayan milyonluk eşşekleri niye alıyım elimde lukaku var onun piyasası kaç onu ölçmeye çalışıyorum
Benim forvet umut bulut cikti. Büyük umutlarla kulüp rekoru bir ücretle aldık ama adam 3 maçta 0 gol böyle forvet mı olur.benim sut ısabet oranı hep %30 %40 reis
ulan takıma puan kazandırmayan milyonluk eşşekleri niye alıyım elimde lukaku var onun piyasası kaç onu ölçmeye çalışıyorum
gabriel jesus ıs yaparmı
daha önce gs kariyerimde almıştım ucuza baya iş yapıyor ama tek forvet oynatman lazım. 3lü forvette çok işe yaramıyor anca asist. bide çabuk gelişiyor
kaleci arıyon mu hala
buffon sakatlandı benımde yedek kalecı genc 78 gelısıyorda 3 gun ıdare edermı bılememochoa diye bi tane kereste aldım 91lik gayet iyi. scheimicılı kovdum geçen kırmızı yedi
buffon sakatlandı benımde yedek kalecı genc 78 gelısıyorda 3 gun ıdare edermı bılemem
antrenman verimliliği kasmadın mı hiç. benim her oyuncu 2 idmanda 1 level atlıyor
level 1 antrenman
para varsa genç yeteneklere yatırım yap. sezon sonuna kadar full idman yaptır onlara. sezon sonu üst sıralarda olursan iyi fiyata okutursun computer'a![]()
sezon sonu oyun bıtmıyor mu rtaş