Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekliflerınızı beklıyoruz

Ahh ahh vah vaah... Kasasi agzina kadar dolyudu bu sabah aziz baskanin, hemde adeta bir arap seyhi gibi altinlar icinde yüzüyorduk. O aralar bir emsaj atsaydin, tatmin edici teklifler gelebilirdi.

Ama Aziz Baskan transfere doymaz. En yakin zamanda en iyi oyuncuna talip olup, seni altin, yada paralar icinde bogacaktir.

piyasayı yükseltiyorlar dolar kuru fena son zamanlarda ligimizde dolar rezervi kalmadı bunlar yüzünden

"Paraniz yoksa, Altin harcayin"
Aziz Yildirim

2009-05-24_BASKAN446.jpg

Ahh ahh vah vaah... Kasasi agzina kadar dolyudu bu sabah aziz baskanin, hemde adeta bir arap seyhi gibi altinlar icinde yüzüyorduk. O aralar bir emsaj atsaydin, tatmin edici teklifler gelebilirdi.

Ama Aziz Baskan transfere doymaz. En yakin zamanda en iyi oyuncuna talip olup, seni altin, yada paralar icinde bogacaktir.

Bizde her topcu satılıktır yeter ki degerli teklifler gelsin

Kurallari cignersen atilirsin tabi.

Evet stad insaatlarimizi da bitirdik artik, ve kulübün basinda geldigimizde verdigimiz tüm sözlerimizi tuttuk.

YouTube

Secim konusmamazi buradan izleyebilirsiniz...

Sampdoria´nin bütcesi 50 Trilyon, 500 bin TL idi, bugün 950 Trilyon, 850 Bin TL

Yildizlar yagacak dedim, bugün Özil, Bale, Mertesacker, Ribery, hepsi Sampdoria´da

Dünya´nin en iyi stadini yapacagiz dedik, ve Luigi Ferraris stadini yikip, küllerinden yeniden yarattik...

BEN BEN BEN BEN BEN BEN BEN

3907.jpg

son yarım saat. bu maç farklı bir taktik deniyorum. tutarsa alıp başımı yürürüm burdan tutmazsa romayı ve milyonluk eşşeklerini sevindirmiş olup sevap kazanırım

Diger ligde sike operasyonuyla fuatı indirmısler dalganın bızım lıge yayılacagı düsünülüyor sike yapanlar suan tir tir titriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt