Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve Aziz Yildirim cildirdi... Sezon basinda aldigi sonuclardan memnun olmayan, ve daha ücüncü haftada "Aziz Silin" injeksiyonu ile Kritik Juventus maci öncesinde Sampdoria kulübüne galibiyeti getiren Büyük Baskan´in, sir gibi sakladigi, yeni bir transfer listesi olusturdugunu, yakin cevresi ile sik sik paylasiyordu.

Ve yine kritik Milan maci öncesinde, bu flash isimleri acikladi....

------------------------------------------------------------------------

Aziz Yildirim klassikleri serisinin devami...

Gareth Bale Sampdoria´da...

2F88CBCF00000578-3368911-image-m-2_1450705427901.jpg

Mesut Özil Sampdoria´da

mesut-sevinc-640.jpg

aziz_yildirim__guluyor.jpg

YouTube

Daragacinda olsak bile, son sözümüz Sampdoriaaaaaaa
ikiside çöp

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fiorentina ya karsi sansimiz yok maalesef

roma da bana geçirmiş. sağlık olsun. ilk 4 hafta 3 büyük takımla maç yaptım. yeter berlusconi yeterrr

Yine 3-0 rahat bı galıbıyet aldık ama gay forvet gol atamadı

Uzun zamandır yoktum dediler ki öldü, şimdi de yazsınlar kral geri döndü.

20 pozisyona girip 4 gol attik. Şampiyonluk yürüyüşümüz başlamıştır, HO.

Fiorentinaya karsi 1-0 önde olup berabere bitirdik. Üzüldüm

0-1 yenildik bu sefer. Saglik olsun.

Yine kaybettik... :( Medyaya habev sizddivalim bavi....

------------------------------------------------------

Sampdoria'nin macini, cezası nedeniyle televizyondan izleyen başkan Aziz Yıldırım'ın ise sinirden çılgına döndüğü öğrenildi.

1083134_a9eebfa669c1c41d08585846e91c0dc2_300x300.jpg

İlk yarıdaki "ruhsuz" futbolu görünce şok şaşıran Yıldırım'ın, Milan´in'in 1-0 öne geçmesi üzerine büyük bir öfkeye kapıldığı belirtildi. Başkan Yıldırım'ın maç sonrası ise yanındakilere dönerek "Böyle futbol olur mu? Bunların hiçbiri inanmamış. Kendi elimizle Milan´a maci verdik, Yazıklar olsun."
"Bunların hepsini kovacağım. Sampdoria formasını hak etmiyorlar. Günlerini görecekler. Hepsini göndereceğim."

1083134_10f10b7db81fb44c94d0a703b0e4a454_300x300.jpg

"Bu takıma, bu formaya layık olmayanların Sampdoria´a da işi yok. Çok kelle koparacağım" diye adeta gürledi. Aziz Yıldırım'ın, çok güvenerek takımın başına getirdiği İsmail Kartal'a da kendisini hayalkırıklığına uğrattığı için kızgın olduğu ifade edildi.

1083134_9a5867fe155fae62479b77e12476ded0_300x300.jpg

Son düzenleme:
Kotu oynadik bugun buyuk takimlar boyle maclari da kazanmasini bilmeli..oyuncularimi tebrik ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt