- 27 Ocak 2010
- 138.970
- 105.194
- 5.648
Yarında Empoli ile oynuyoruz 3 puan garanti yani yardır yardır geliyoruz!!!
5 maçlık galibiyet serisi yakalamış durumdayız.
5 maçlık galibiyet serisi yakalamış durumdayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla antremanda aldik ama deplasmanda normaldir yol kazasi
Benim takım çok gol yiyor yaw. Her mac iki gol yiyorum, 7 maçta 14 gol yedik. Bunu nasıl cozucez :s
Alman milli takiminin defansını komple transfer ettik halimiz perişan. Hangi taktikle oynasam 2 tane fix yiyoruz. Bir dahaki deplasmanda 5li defans deneyecem bakalım.Semih'i mi kadrona kattın naptın reis başka bi açıklaması olamaz.
Benim takım çok gol yiyor yaw. Her mac iki gol yiyorum, 7 maçta 14 gol yedik. Bunu nasıl cozucez :s
Nasıl 3 gol yedin laLigin en az gol yiyen takımına danıs
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl 3 gol yedin la

roma yı bana satsanıza bolognia sıktı büyük oynamak istiyorum ben roma taraftarına şampiyonluk sözü veriyorum !!
o paylaştığın taktik ekranı gerçekse çok gol yemen normal reis. herkes atağa yapmıssın ve tam saha baskı yapmıssınBenim takım çok gol yiyor yaw. Her mac iki gol yiyorum, 7 maçta 14 gol yedik. Bunu nasıl cozucez :s
isbirligi yapip crotoniyi zirveye tasiyalim :encouragement::icon_twisted::ka19:
olur forvet verimmi
iyi topculari ve parani crotoniye aktaralim yeni bir super guc olalim
ya da tam tersi de olur
lige damga vuralim
Napiyim reyis bıktım mac kazanamamaktan. 334le 4 forvet ve o fotodaki şekilde çıktim.o paylaştığın taktik ekranı gerçekse çok gol yemen normal reis. herkes atağa yapmıssın ve tam saha baskı yapmıssın
[TABLE="class: table thSortable, width: 1135"]
[TR="class: clickable"]
[TD="class: semi-bold"]Mertens[/TD]
[TD]Napoli[/TD]
[TD]Roma[/TD]
[TD="class: td-content-width"]For[/TD]
[TD="class: hidden-xs hidden-sm td-content-width text-right, align: right"]8[/TD]
[TD="class: hidden-xs td-value"] 16,68M[/TD]
[TD="class: td-price semi-bold"] 12,51M[/TD]
[TD="class: hidden-xs hidden-sm td-content-width text-right td-date, align: right"]01:46[/TD]
[/TR]
[TR="class: clickable"]
[TD="class: semi-bold"]Alisson[/TD]
[TD]Roma[/TD]
[TD]Napoli[/TD]
[TD="class: td-content-width"]KLC[/TD]
[TD="class: hidden-xs hidden-sm td-content-width text-right, align: right"]8[/TD]
[TD="class: hidden-xs td-value"] 4,48M[/TD]
[TD="class: td-price semi-bold"] 11,20M[/TD]
[TD="class: hidden-xs hidden-sm td-content-width text-right td-date, align: right"]01:43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt ne is.