- 4 Ağustos 2009
- 90.048
- 70.892
- 5.188
Mutinyo iki maçta iki frikik golü. Parasının hakkını veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yaptin reis onceki maclarda rotasyonami gittinSonunda bütün takim fit durumda
Nasil yaptin reis onceki maclarda rotasyonami gittin
Juventus´da forma giyen yildiz futbolcu Marchisio, Niguez karsiliginda Sampdoria kulübüne katilmistir.
![]()
----------------------------------------------------
Bunun üzerine flash bir transferi daha bizzat bildirmek istedigini aciklayam Sampdoria kulübü Baskan´i Aziz Yildirim, ayni zamanda gündemde dolasan, "Aykut Kocaman geri dönüyor" haberlerine ates püskürdü.
![]()
"Benim adim Aziz Yildirim, ben R bilmem, bunu hevkez bilsin. Ben bu külpte oldugum süvece Aykut bu kapidan givemez. Onu icevi almam."
Bunun ile birlikte söz transfere gelince neselenen Aziz Yildirim, Sampdoria´nin yeni transferini izleyecilere bizzat acikladi.
"Transfvev rekovu kivilmis biv kac gün önce (gülerek), Sampdovia kulübü bunun altinda kalmaz. (ciddi bir sekilde gözlerini patlatarak) Sampdovia bu ülkenin en büyük kulübüdüv. Süpev Yildiz Wayne Vooney, 69 milyon avvoya vesmi topcumuz olmustuv, hayivli oguvlu olsun."
![]()
![]()

Bugun kolay bi galibiyet bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bzffonu yolladik, kaleci kalmadi Rooney alacagiz diye. Cuval kaleye gelen her topu yedi. kadrodan silme sansimiz da yok galiba topculari, su üc kurusluk herifi kovmak istiyorum.
Kaleci satılır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi