- 10 Nisan 2013
- 58.560
- 41.703
- 3.943
Kumpasa gelecegim sanırım transferi kapatıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok la al sen elemanı
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kumpasa gelecegim sanırım transferi kapatıyorum
Yok la al sen elemanı
-Tapatalk-
Puhah 65lik kaleciyle çıkılır mi![]()
Yok la al sen elemanı
-Tapatalk-
Emrah o vakit ben cöküyorum nastasice borca karsilik, kabulünmüdür ?
Ya da alsam mı ?? Adem defansın yok onu bana satamıyon
Ya da alsam mı ?? Adem defansın yok onu bana satamıyon
Hallederiz. Ben bir defans alirim ucuz. Sende benden en düsük ücretten su sogan kalecilerden birini al. Sonra strakosha takasini yapalim.
Kaleciyi satmam yedek yok 70 den 91 e antrenmanladım o herifi
bana kaleci satiyorsun dedin recep... Iste ne güzel yetistirmissin adami. Biraz da nastasici yetistirip, 100 yaparsin. Herif zaten her antrenman level yapiyor.
10 miona verdigim buffonu 20 ye satmıssın bunu sana 30 a veririm nastasic +20 olur
Onun ismi vardi kenk, araplara iteledim. strakosha´yi listeye koysam bu arapar bu da kim, diye dalga gecerler.
Nastasic ile degerleri asagi yukari ayni.
Bende zaten 2 kaleci var 7 defans onu alırsam kalede oynar mı![]()
Alonso´yu vereyim o vakit, adam ispanyol, yatak odasina bile at istiyorsan keyfin bilir yani ispanyok herif.
Bendeki sogan kalecilerden bir tanesini hediye edeyim.
Valla para olunca 60 70 e topcu alıyon bitince bana esnaf agızı yapıyon rtaş sattıgın adamlardan komisyonumu versen nastasici belese verirdin ayib
Eee bu paralari böyle kazaniyoruz receb.
Kenk ihtiyacin oldu da nezaman elimizi uzatmadik. Bak 6 hafta sakatlanmis Niguez´den seni sifir zarar ile cikardik...
Peki... Yarin yine topcu satarim... hangisini istersen Alonso/Nastasic - Strakosha takasini yapalim bu gece, bu nikah kiyilsin. Ve gelecek transferin icin nakit ihtiyaci oldugu vakit, sana Aziz Bank´dan faizsiz kredi imkani.
Bak faizsiz kredi büyük lütüftür. Emrah Atmir sonunda 11-12 milyonluk borc icin 20 milyonluk nastasici kirdirdi.
Acil para lazımsa nastasici 12 ye ver kendine bi kaleci alırsın rtaş son teklifim bu