- 19 Mart 2014
- 29.465
- 30.923
- 2.718
Merak etme böyle giderlerse Emrah Yıldırım Juventus yönetimi tarafından, Murat Kara'da Roma yönetimi tarafından kovulur. Sende o geçersin oraya Ozan Puki 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su herifler de ancak Bologna gibi gariban takimlara patliyorlar... Ayiptir be... Suarez´de 5:0 önde olduugmuz macta gitti kirmizi kart görüp 4 mac ceza yedi. Geri zekali herif.
Niguez'de ilk maçında 2 asist yaptı. win win oldu ikimiz için de.Marchisio acildi, üc assist yaparak gözüme girdi.
garibanmı istifa ediyorum!!!1
Niguez'de ilk maçında 2 asist yaptı. win win oldu ikimiz için de.
Kenk, o ne agresiflikti macta yaw... 10 dakikada iki kirmizi yedin, sonra benim deli suarezi de cigrindan cikarmissiniz.
halbuki normaldi agresifliğim hakemden dolayı oluyor o ya cüneyd çakır tarzı herb.ka çalan hakemler yönetiyorsa çok kart çıkıyor
Fistik gibi kadro kurduk, ligin en vasat takimlarindan birine, yüzümüz ilk 8 bile göremedi. Belkide sistem daha fazla calismami istiyor, demekki daha fazla transfer yapmaliyim.
Kan golünü dönmüs sahanin ici... Tam bir brwal yasanmis. Neyse suarese terbiyesizliginden dolayi cezasini verdim.