Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvetim 93 herif gol atamiyor. Yinede 5 mac sonra galip geldik

Koçum mutinyo 2 tane frikik golü attı. Aldığımızdan beri 4. frikik golü. Aslan parçası.

CROTONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Allahım sana şükürler olsun korkunç bişeyyyyy napoliyide devirdikkkk !!!1 #CrotoneEfsanesi #Pisagorunaskerleriyiz

jW3kRj.png

Sampdoria Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 5 yillik sözlesme imzalamistir, Aykut hoca´ya yuvasina hosgeldin diyor, ve camiamiza hayirli ugurlu olmasini diliyoruz. Kamu oyuna duyurulur.

kralspor5293.jpg

Tanju Karayel Bonucci'den ne istedin kardeşim kazanmak için adamımı sakatlamak falan bunlar ucuz numaralar

-Tapatalk-
1 puanı verseydin bana kardeş kardeş maçı bitirecektik?. Agresif oyun stilini seçmistim belki bir şansım olur diye sanırım ondan oldu.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milana çelme takmışiz, deplasmanda alınan 1 puan iyidir.

Bu Neymar niye hiç gol atamiyor anlamış değilim. Yerine oyuna giren 70 kusurlu adam gol atıyor o atamıyor. Satılmıyor da nasıl iş anlayamadım?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gabriel Paulista,Bellarabi ve Gameiro Empoli FC'de !

Oyuncuların transferi konusunda kulüpleri ile anlaşılmış olup,ödemeleri de yapılarak transfer edilmiştir. Toplam Bonservis bedeli olarak 70 Milyon Euro ödenmiştir. Futbolcularımıza Empoli FC de üstün başarılar dileriz.

Strincic,Mata ve Willian ise 75 Milyon avro bonservis bedeli ile satılmıştır. Üç oyuncudan yaklaşık olarak 28 Milyon Avro kazanç sağlanmıştır.

KAP ;

Philippe Coutinho 50M karşılığında Napoli'de,oyuncunun kendisine yıllık 20 Milyon Danimarka Kronu ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt