Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 maçlık zorlu fiksturumuz bugun fiorentina maçıyla başlıyor. Yeni superstar transferimiz Eden Hazard bu maçta ilk kez taraftarımızla buluşacak. Hedef mutlak galibiyet.

yenı taktık bıyerımızde patladı

Takimin ve hele o forvetin allah belasini versin . 96 lik adam gol atamiyor . Ne boka yariyorsun lan

musap ın gol yollarında sıkıntısı var gibi şanlı crotone umuza yenildi yenileli kendine gelemedi

1-0 geriye düştüğümüz maçı 2-1e getirerek üst üste 8. galibiyetimizi aldık. Yeni transferimiz Hazard attığı gol ve oynadığı futbolla Büyük Başkan'ın yüzünü güldürdü. Gümbür gümbür gidiyoruz. Yarın sıra Inter Milan da!

haberturk-gazetesi-galatasaray-i-orgeneral-ilan-7348056_1620_m.jpg

1-0 geriye düştüğümüz maçı 2-1e getirerek üst üste 8. galibiyetimizi aldık. Yeni transferimiz Hazard attığı gol ve oynadığı futbolla Büyük Başkan'ın yüzünü güldürdü. Gümbür gümbür gidiyoruz. Yarın sıra Inter Milan da!

haberturk-gazetesi-galatasaray-i-orgeneral-ilan-7348056_1620_m.jpg

şu interi tokatlada liggin rengi değişsin rengim

Haftalar sonra Neymar sayesinde bir maç kazandım:)

Kağıt üstünde kolay bir maç gibi gözükse de deplasman da zorlandık ama 3 puanı almayı bildik.

YouTube

Nereden nereye getirdik sampdoria kulübünü, geriye bakinca hüzünleniyoruz. Yeni stad, Rooney´ler, Ramos´lar, evet, bunlarin hepsini ben getirdim. O yeni stadi da ancak ben yaparim dedim, ben yaptim, ben ben ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt