Ontivero Cagliari'ye Kiralandı İddiası

İlk 11'de oynama maddesi varmış sanırım.

Senelik ücretini Cagliari verecekse , kirala ücreti olarak bir 500 K €'ya yakın aldıysak ve opsiyon bahsedildiği gibi 5-7 Mn € arasında olursa akıllıca bir hamle.

ilk 11 oynama garantisi varsa bi miktar kiralama parası alabilseydik güzel olurdu... keşke opsiyonu 4 değilde 7 olsa daha güzel olurdu..

Başlık "iddaası" yerine "iddiası" şeklinde olmalı.

Malum kumar şirketinin reklamı gibi olmuş.

yav bedavaya verdiğimiz adama bir de 4milyon satın alma opsiyonu vermişiz. ya bu fiyatı 8 milyon falan yapsaydınız. ya da kiralama ücreti falan da alsaydık. ne bu cagliari kardeş kulübümüz mü bizim? türk takımına verseydik bedavaya en azından aramızdaki ilişkileri geliştirirdik.

Ne kadar ümitsiz ve boş bir transfer olduğunu yönetim 4 milyon euro satıl alma opsiyonu koyarak göstermiş oldu..

11 oynatma maddesi varsa neden opsiyon veriyoruz yada düşük bi rakam oluyo bu?

Bu madde varsa verimli olmasını istiyoruz ki böyle olursa adamlar alır zaten 4'e. Çok saçma bi hareket.

Şu kontrat işleri ile ilgili kim ilgileniyorsa tamamen skandal hamleler yapıyorlar.

Ontiverodan o boyla bişey olması çok zor ancak süper yetenekli olması gerekir ki izlediğim kadarıyla öyle süper bir yeteneği de yok

Arkadaşlar tekrar soruyorum Yıllık Ücretini Cagliarı vericek dimi ? Kiralama bedeli yokmuş tamam da ?

Cagliaride Astori 500 bin euro maas aliyor. Ontiveronun Cagliariye 1 senelik maaliyeti vergilerle birlikte 750 bin euro. Cagliaride coğu ilk11 oyuncusunun maaliyeti bu kadar degil. Kiralama bedeli almamamiz normal.

Cagliari, Ontiveroyu almak isterlerse, bu sezon Veronanin yaptiğini yaparlar diye düsünüyorum. Tekliflere göre bonservisi alirlar.

Geri
Üst Alt