Ontivero İtalya Yolcusu

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
ontivero.jpg

Cesare Prandelli’nin takımın başına geçmesinden sonra sarı kırmızılılarda hareketli günler yaşanıyor.

Hellas Verona 7 milyon euro kar etti bugun, o parayi versinler bize iste, nasil olsa sag acik lazim onlara :D

Niye kiraliyoruz ki? Direk bonservisiyle gönderelim.

Bu çocuğun potansiyeli var. Öyle 3-5 kuruşa vermemek lazım. Fener bile Salih'i 15 milyona kakalamaya çalışıyor. Öyle hemen vazgeçmeyelim. Bakarsınız İtalya'da kendini geliştirir.

Bilmiyorum belki kiralanması çok büyük gelişim göstermesi dahilinde iyi olabilir ancak ben sanmıyorum o kadar gelişim göstereceğini.

Birde acaba bu haliyle direk as takımında oynatacak mı alan herhangi bir takım oda var.

Ben şahsen 4 Mn € teklif geldiği söylentisinden beri direk satılması taraftarıyım hatta teklif daha yukarı çekilebiliyorsa ne alâ.

Eboue , Chedjou , Dany , Amrabat gibi isimlerden de iyi ücret koparabiliriz özellikle Chedjou ve Amrabat'tan minimum 4-5 Mn €'şar kazanmalıyız.

Eboue'den 1-2 Mn € , Dany'den 2-3 Mn € civarı bonservisler alırsak çok müthiş olur hatta.

Yabancılarımızı iyi ücretlere pazarlamalıyız diye düşünüyorum.

Bonservisi asla verilmemeli 2-3 seneye yıldız olursa sıkıntı olur zaten seneye kiralandığı takımda belli olur ne mal olduğu

Sayet doğruysa güzel bir haber. Ontivero'nun gelişim gösterebilecegine inanıyorum.

Geri
Üst Alt