Ontivero'dan Şahane Gol!

Acaba 4-5'e falan iteleyebilir miyiz, pardon satabilir miyiz bunu Montreal takimina ?

bi yol olmaz bundan 800 bin euro yine iyi para üstüne her sene alacagi 600 bin euroyuda eklersek baya kar ediyoruz

dev-zirvede-fatih-terim-surprizi-52152.jpg

Ne muhabbetimiz var da -lan, -lun diyorsun?

Üslubumuza dikkat edelim.

adam drogbayla oynuyor tabi atacak

Bizde de oynuyordu r'taş. Ama oradaki gibi etkili olamıyordu?

Gerçi bizimkiler dışmalamışlar bu çocuğu belli. Yöneticiler de sürekli birilerine satma peşindeler. Montreal'de baya sahiplenmişler bunu. Yönetim, futbolcu, taraftar..

Bizde de oynuyordu r'taş. Ama oradaki gibi etkili olamıyordu?

Gerçi bizimkiler dışmalamışlar bu çocuğu belli. Yöneticiler de sürekli birilerine satma peşindeler. Montreal'de baya sahiplenmişler bunu. Yönetim, futbolcu, taraftar..

bizim toplumda sabir olmadigi icin messi bile 18yasinda burda yuhalanirdi .. haaa bu ulkede genc topcu kendini zaten gelistirebiliyorsa dunya yildizi olur.. bakiniz Arda.

bizim toplumda sabir olmadigi icin messi bile 18yasinda burda yuhalanirdi .. haaa bu ulkede genc topcu kendini zaten gelistirebiliyorsa dunya yildizi olur.. bakiniz Arda.

Arda futbolunu tam anlamıyla Atletico'da geliştirdi bence. Burada sadece saf yetenekti, üzerine koyamadı. Ama Atletico'da baya yol aldı. İlerledi.

Sana mi soracam nasil konusup konusmayacagimi, saygisizlik da yapmadim. ''Guldurdun lan'' dedim, lafi nerenden anliyorsun?

O ne demek? Başkasına istediğin gibi konuşabilirsin. Ama bana hitap ediyorsan tabiki konuşmalarına dikkat edeceksin. Kimsin de benimle -Lan, -Lun diye konuşuyorsun? Hoşlanmadığım bir tarz bu.

"Lafı nerenden anlıyorsun?" ne demek? Seviyeyi düşürme lütfen. Tartışmayı devam ettirecekceksen şikayet etmek zorunda kalacağım.

İyi forumlar..

O ne demek? Başkasına istediğin gibi konuşabilirsin. Ama bana hitap ediyorsan tabiki konuşmalarına dikkat edeceksin. Kimsin de benimle -Lan, -Lun diye konuşuyorsun? Hoşlanmadığım bir tarz bu.

"Lafı nerenden anlıyorsun?" ne demek? Seviyeyi düşürme lütfen. Tartışmayı devam ettirecekceksen şikayet etmek zorunda kalacağım.

İyi forumlar..

Tartistigim bir konu yok burda, ''espirili'' birsey yazdim, yanlis anlayip konuyu buyutuyorsun. Istedigim kisiye istedigim gibi yazarim, saygisizlik yapmadigim surece. Bu arada istedigin kisiye de sikayet edebilirsin.

Zaten bunu gordukten sonra seninle bidaha muhattap olmam.

Ontivero kardeşimizin golüne saygı duyun renktaşlar bu başlıkta kavga etmek yakışmıyor.

Tartistigim bir konu yok burda, ''espirili'' birsey yazdim, yanlis anlayip konuyu buyutuyorsun. Istedigim kisiye istedigim gibi yazarim, saygisizlik yapmadigim surece. Bu arada istedigin kisiye de sikayet edebilirsin.

Zaten bunu gordukten sonra seninle bidaha muhattap olmam.

Sevinirim.

Geri
Üst Alt