Onuachu'nun Kolunda Kırık Tespit Edildi

Bir kaç ay önce benim de radius kemiğimin baş kısmı kırıldı, risk alırsan oynatırsın ama kaynamakta olan kemiğin o kadar kısa sürede deplase olmayacak seviyeye çıkacağını sanmıyorum. Kayma olursa da süreç daha da uzayabilir.

Bu hikayedeki kişinin başına ters bir durum gelmemesi kırığı sıradan yapmaz zira atelde kalan sürede kol incelip güçsüzleşiyor en başta, sonrası da oyuncu psikolojisi. İstersen çıkarırsın ama o riske gireceklerini sanmıyorum.
Ben bu yorumu okuyunca oynar diye düşünmüştüm, dediğin gibi ise %50 %50 o zaman. Ama yine de siyahilerin genlerine güveniyorum hızlı bir iyileşme süreci geçirir umarım.

Bu herifin her kafa topu cikmasina faul derlerdi fb maçında zaten. Eniste saplar bunlara merak etmeyin

Bir kaç ay önce benim de radius kemiğimin baş kısmı kırıldı, risk alırsan oynatırsın ama kaynamakta olan kemiğin o kadar kısa sürede deplase olmayacak seviyeye çıkacağını sanmıyorum. Kayma olursa da süreç daha da uzayabilir.

Bu hikayedeki kişinin başına ters bir durum gelmemesi kırığı sıradan yapmaz zira atelde kalan sürede kol incelip güçsüzleşiyor en başta, sonrası da oyuncu psikolojisi. İstersen çıkarırsın ama o riske gireceklerini sanmıyorum.
Geçmiş olsun bu arada sana da.

Ben bu yorumu okuyunca oynar diye düşünmüştüm, dediğin gibi ise %50 %50 o zaman. Ama yine de siyahilerin genlerine güveniyorum hızlı bir iyileşme süreci geçirir umarım.
Hızlı iyileşme olayı da genetik bence, mr ya da röntgen görüntüsünü görmedim ama radius rotasyonel kol hareketlerini sağlayan kemik, bir futbol maçı esnasında ikili mücadelede ekipmanla koruyamayabilirsin.

Bence yüzde yok, risk alıp almamak var bu mevzuda çünkü risksiz olma ihtimali yok.

Zamanında attığım hangi post içine bu kadar oturdu da bana posta koymaya çalıştın bilmiyorum ama gel alıntıladığın ilk postu bir daha inceleyelim. Belki sana okuduğunu anlamaya dair bir şeyler öğretebilirim böylelikle:

Boldladığım kısmı okuduğunda ne anlıyorsun? Senin tabirinle 'ozel sargilar veya ekipmanlar olabilir, bunlar da sahaya cikmasina yardimci olabilir' anlamı çıkıyor mu sence de?
Ne kadar kindarsin yahu :D

Geri
Üst Alt