Önümüzdeki 5 Maçta Kaç Puan Toplarız?

Minimum 11 puan alınırsa sorun yok. Sakatlıklar, şanssızlıklar filan olmazsa, mevcut sakatların da katılımıyla 15 de olabilir pekala...Rakiplerimiz daha çok puan kaybedecektir diye umuyorum...

4 veya 5 puan civarı bir kayıp bekliyorum ben.G.birliği maçı beraberlik veya yenilgi olabilir.Kalan 3 maçtan birinde daha beraberlik çıkabilir.3 maçta takılmazsak 2-3 puan kaybı.İlk 6 maçta 4 puan kaybı sonraki 6 maçta 5-7 arası kayıp bekliyorum ben

bu 5 maç kolay agha çıkabilicek en yüksek puana ulaşmalıyız daha konya osmanlı saraçoğlu depi filan bunlarla ceng edicez

antalya 3
gençler 1
adana 3
trabzon 3
başak 1 veya 3.

5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik çıkar diye düşünüyorum.Diğerleri daha çok puan kaybedecektir.Avrupa lig maratonunu kaldırabileceklerini düşünmüyorum.

Antalyaspor (E) - 3
Gençlerbirliği (D) - 3
Trabzonspor (E) - 3
Adanaspor (D) - 3
Başakşehir (E) - 1

en kolay 5 maclık serilerden biri burdan 15 yapamazlarsa sampiyonlugu unutsunlar bence..

15 puan alırız hakem katliamları olmazsa!!! zaten sakatlarda dönüyor daha da çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum.

Poldi falanda gelecek, inşallah seri yapıp 5te 5 olur... Riek maçlara düzgün müdahele ederse tabi..

İlk devre neredeyse tüm kritik deplasmanları oynuyoruz. Özellikle rakipler Avrupa temposunda oynarken. İkinci devre için müthiş bir avantaj. Fener, Osmanlı, Konya deplasmanları öncesi bu 5 maçlık seriyi 11-15 puan bandında geçmemiz lazım.

Antalyaspor (E) - 3
Gençlerbirliği (D) - 1
Trabzonspor (E) - 3
Adanaspor (D) - 3
Başakşehir (E) -
1

15 puan aliriz dedik ya Antalya macinda puan kaybi olur. Onun icin dengeyi saglamak icin bence 6 puan aliriz toplam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gencler'de hala Deli Ibo mu hoca?

Stancu bize yine bir tane sallar. Adamin 8 macta 5 golü var bize karsi. 5 golün 4 tanesi son oynadigimiz 4 deplasman macinda.

Namussuz makine gibi bize karsi.

Muhtemelen ilk 5 macta oldugu gibi yine 11 puan alırız.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt