Önümüzdeki 5 Maçta Kaç Puan Toplarız?

galatasaray%C4%B1n-tesad%C3%BCfen-uefa-%C5%9Fampiyonu-olmas%C4%B1_750068.jpg

ben-nas%C4%B1l-sald%C4%B1ray%C4%B1m-amk_1198079.jpg

Karabük 3
Akhisar 3
Kayseri 3
Rize 0/1
Besiktas 3

İcerideki 3 mactan en az birinde puan veya puanlar kaybedecegimiz gercegi ile yuzleselim.

- Karabükspor (D) Win 3
- Akhisar Belediyespor Win 3
- Kayserispor Win 3
- Rizespor (D) win or draw 1-3
- Beşiktaş win or draw 1-3

11-15 puan arasi gibi birsey toplariz bu fikstürde. Aslinda tam böyle gelmesinide beklemiyorum, bi yerde sürpriz tökezleme olup baska macta telafi ederiz. Ama en kötü ihtimal 11 puani buluruz.
15 puani kaparsak Besiktasada vurdugumuz darbeyle Sampiyonluk sarkilarina baslayabiliriz.

Aslinda suanki form durumlarina bakilinca ilk 4 maci gecmemiz lazim sikintisiz. Derbyde ev sahibi faktörü var.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Maksimum en en en en en en en en en en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en enen en en en en en en en iyi şartlar da 10 puan alırız 5 maçta.

Benim görüşüm 7 veya 9 puan.

Fenerbahçe'yi iyi takip edin, 5'de 5 yaptırılacaklar.

Beşiktaş ve Başakşehir'de puan kaybedecek bizim gibi.

15

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 puan ve üzeri olumludur bence.
Beşiktaş ve Fenerbahçe de 10 civarında kalır çünkü önümüzdeki 5 haftada.

- Karabükspor (D) 3
- Akhisar Belediyespor (E) 3
- Kayserispor (E) 3
- Rizespor (D) 1
- Beşiktaş (E) 3

5puan max
karabuk 0
akhısar 1
kayserı 1
bjk 3

ps rıze kalmıs 3 de ondan 8 oldu

Geri