Önümüzdeki Gerçekçi Hedefler

Aylardır diyorum ve istiyorum GSC Yönetiminden Bersan. Yok bir hamle dahi yok.

Bugün bile en az 3 hakaret bulurum FT'ye. Bunu yapıyoruz diye FT'ci FTsporlu ilan ediliyoruz.

Yahu çok basit birşey istiyorum ; saygı. O günleri yaşamamış 3-5 ergen bunu anlayacak ama yıllar geçecek. Kötü şeyler bunlar. Yanlış. FT hatalı olabilir bu ayrı bir konu. Onu ayrıca konuşalım ama hakaret ediliyor. Rezil ve rüsva bir şekilde.

Gelsinler bana da yapsınlar aynısını sıkıyosa.

Fatih Terimciyim arkadaş var mı?Uefa kupasını görmemiş ergenler ona burada hakaret edemez!Öyle adam,öyle taraftar bize lazım değil.Defolsun gitsin öylesi!

hatasız 1 insan göstersinler bana futbolda.Var da ben mi bilmiyorum?

Forum müdavimlerine ve yönetimine büyük görev düşüyor.Burayı seviyesiz antu foruma çevirmeye çalışanları,süresiz banlayın,5 dakika bile tutmayın burada.Öyle adamların aramızda yeri yok.Olamaz da.

Selçuk için söylenebilecek tek şey ki bana göre öyle;Burak ve Burak'sız olarak ikiye ayrılan performansı var.

Fener kaybederse puan farki 7 oluyor.

Gelsinler bana da yapsınlar aynısını sıkıyosa.

Fatih Terimciyim arkadaş var mı?Uefa kupasını görmemiş ergenler ona burada hakaret edemez!Öyle adam,öyle taraftar bize lazım değil.Defolsun gitsin öylesi!

hatasız 1 insan göstersinler bana futbolda.Var da ben mi bilmiyorum?

Forum müdavimlerine ve yönetimine büyük görev düşüyor.Burayı seviyesiz antu foruma çevirmeye çalışanları,süresiz banlayın,5 dakika bile tutmayın burada.Öyle adamların aramızda yeri yok.Olamaz da.

Valla maalesef durum böyle Bersan. Bir maçta daha buluşursak konuşuruz bunları bira içerken:)

Ama bak yüz kez yazdım. Yönetim belki elinden geleni yapıyor ama hakaretler gırla devam.

Kebapçı, parator, satıcı ne ararsan. Adam Galatasaray'ın altın çağını yaşatmış bizlere ama nankörlük işte. Diyorum ki, Drogba'ya demeleri artık şaşırtmıyor hele Selçuk'a hiç.

Valla maalesef durum böyle Bersan. Bir maçta daha buluşursak konuşuruz bunları bira içerken:)

Ama bak yüz kez yazdım. Yönetim belki elinden geleni yapıyor ama hakaretler gırla devam.

Kebapçı, parator, satıcı ne ararsan. Adam Galatasaray'ın altın çağını yaşatmış bizlere ama nankörlük işte. Diyorum ki, Drogba'ya demeleri artık şaşırtmıyor hele Selçuk'a hiç.

inşallah kardeşim.Allah izin verirse Chelsea maçına gelmeyi düşünüyorum.Mutlaka haberleşiriz.

10 puanlık fark az değil.Fakat bu ligde 15 puanlık farkların dahi kapandığını gördük geçmişte.Bunun örnekleri çok fazla.

Ki bizim fikstür avantajımızı düşünürsen,bu hiç de zor değil.

Evet,bu kadronun toparlanıp kusursuz oynamaya başlayacağına inanıyorum.Juventusu da geçen bu oyunculardı,2 sezondur ligi açık ara şampiyon tamamlayanlar da..

Mecbur toparlanacaklar,başka çareleri yok.

27.haftaya kadar fark kapanır,öne dahi geçeriz kanaatindeyim.İzleyin ve görün.

Kazanamayan için fikstür avantajı diye bir şey yoktur. 10 deplasmanın ancak 3 tanesini kazanabilmişsin .7 tane daha var. Her deplasman maçı ayrı zor geçiyo takım için. İki tane rezil kayseri takımı hariç kolay kazanılan maç yok. Antep maçının karşısına 3 puan diye yazmadınız mı sezon ortası hesaplarken. Top oynamadan kaybedilen 2 puan . Hani fikstür kolaydı. Hatfaya bursa maçı rahatça kazanılabilecek mi ?

Geri
Üst Alt