- 11 Kasım 2012
- 14.142
- 4.003
- 1.328
Kalan 16 maçta minimum 14 galibiyet almamız lazım ki şampiyonluktan söz edebilelim. Tabi sadece bizimle alakalı bir durum değil bu, fenerinde çok puan kaybetmesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bersan reis görüşüne saygı duyuyorum ama aşırı iyimserlikten ötesi değil benim için. En azından gerçekçi değil. Umarım sen haklı çıkarsın ama çok uzak ihtimal.
Sizinki de antu mod on.
Amrabat en iyi 5 oyuncudan biri .
Yigit,Hakan,Sabri ve Aykut ile beraber mi ?
İşiniz gücünüz ortalığı karıştırmak,selçuğa leş demek,drogba bitik demek.
Madem bu adamlar leş,selçuğun asistinde sevinmeyin arkadaş!
Drogbanın Juventus maçında indirdiği topta kalkmayın ayağa.
Bu kadar da nankör olunmaz ki!
Siz kendi işlerinizde hep üst düzey performans mı veriyorsunuz?Bakın bakalım aynaya?Hiç mi düşüşleriniz,geç kalışlarınız,kötü çıkardığınız işler olmuyor mu?
O zaman siz de leşsiniz,biz de leşiz,herkes leş.
Adam asmaca oynamıyoruz burada.
Taraftarız biz,taraftar!Ne daha azı ne de daha fazlası!Taraftar!
Terim'e nankör olunuyor Drogba kimmiş ?
Terim'e nankör olunuyor Drogba kimmiş ?
İşiniz gücünüz ortalığı karıştırmak,selçuğa leş demek,drogba bitik demek.
Madem bu adamlar leş,selçuğun asistinde sevinmeyin arkadaş!
Drogbanın Juventus maçında indirdiği topta kalkmayın ayağa.
Bu kadar da nankör olunmaz ki!
Siz kendi işlerinizde hep üst düzey performans mı veriyorsunuz?Bakın bakalım aynaya?Hiç mi düşüşleriniz,geç kalışlarınız,kötü çıkardığınız işler olmuyor mu?
O zaman siz de leşsiniz,biz de leşiz,herkes leş.
Adam asmaca oynamıyoruz burada.
Taraftarız biz,taraftar!Ne daha azı ne de daha fazlası!Taraftar!
Sen de haklısın kardeşim..
Kardeş bu sana yazacağım son mesaj. Ben hiç bir yerde drogba bitik ben mükemelim gibi bir yazı yazmadım. Selçuğu eleştirdim. Ayrıca maçı da izledim senin gibi hayal aleminde de değilim.
Maalesef. O yüzden garipsemiyorum artık. Geçmişini bilmeyen nesil dolu burada. Kebapçı derler, paracı derler derler de derler. Mancini'yi o dönem övenler şimdi satıyor. Adama daha çok üzülüyorum.
Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği de olamaz.
Yeni nesil taraftarlar,tamamen skor odaklı hareket ediyorlar.Tabiki futbolun karşılığı skordan geçiyor,ama işi hakaret boyutuna ulaştırmaları,beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
Fatih Terim bize en büyük başarıları yakalatan kulübün en büyük değeridir.
Selçuk İnan,TÜrkiyenin en iyi yerli ortasaha oyuncusudur.2 günlük formsuzlukla bu gerçek değişmez.
Drogba denen adam,Premier Ligin anasını ağlatmıştır,CL'de bizim takımı sırtlamıştır.
Mancini ise,kariyeri tartışılmayacak bi teknik adamdır.
Arda'nın kaçışını artık çok iyi anlıyorum.Çocuk en doğrusunu yapmış.
1 günde vezir,1 günde rezil edildiğin şu ülkede şu takımda durmak,aptallığın daniskasıdır.
Buradan forum yönetimine sesleniyorum.
Eski yeni teknik adamlarımıza,oyuncularımıza leş tarzı ibarede bulunan kim varsa cezalandırın.
Terimler, Selçuklar kolay yetişmiyor.