Önümüzdeki Gerçekçi Hedefler

Kalan 16 maçta minimum 14 galibiyet almamız lazım ki şampiyonluktan söz edebilelim. Tabi sadece bizimle alakalı bir durum değil bu, fenerinde çok puan kaybetmesi lazım.

Bersan reis görüşüne saygı duyuyorum ama aşırı iyimserlikten ötesi değil benim için. En azından gerçekçi değil. Umarım sen haklı çıkarsın ama çok uzak ihtimal.

Elazığ maçı,Antalya maçında çok iyi mesajlar vermemişti bu takım.Bu konuda hemfikiriz.

Ki Antep maçında da bu sorun tabiki devam etti.

Mancini, kendi sistemini takıma oturtmaya çalıştı,fakat şimdilik başarılı olamadı.Kendi sisteminde ısrar ederse,bu sancı 3-5 hafta daha sürer.Eski sisteme dönerse,takımın geri dönüşü daha kolay olur diye düşünüyorum.

Tek sorun sistem de değil.Takımdaki oyuncuların formsuzluğu had safhada.

Daha fazla dibe vuramayacaklarına göre,her dibe vuruştan sonra bir çıkış mutlak olacaktır.

Şampiyonluk ihtimalinin uzak olduğunu düşünmüyorum.Bu takım finale kadar her türlü yürür.

Lig 2.liği

... Kupası

CL Çeyrek Final ve üstü.

İşiniz gücünüz ortalığı karıştırmak,selçuğa leş demek,drogba bitik demek.

Madem bu adamlar leş,selçuğun asistinde sevinmeyin arkadaş!

Drogbanın Juventus maçında indirdiği topta kalkmayın ayağa.

Bu kadar da nankör olunmaz ki!

Siz kendi işlerinizde hep üst düzey performans mı veriyorsunuz?Bakın bakalım aynaya?Hiç mi düşüşleriniz,geç kalışlarınız,kötü çıkardığınız işler olmuyor mu?

O zaman siz de leşsiniz,biz de leşiz,herkes leş.

Adam asmaca oynamıyoruz burada.

Taraftarız biz,taraftar!Ne daha azı ne de daha fazlası!Taraftar!

Bilmiyorum, sanki yönetim ekstra cok caba sarf etmiyor, sezon sonu bekleyip ya TFF giderse gibi tavirlari var...

En gerçekçi hedef avrupaya selçuk'u kakalamak. Drogbayı tribünde oturtmak.

Siz kendi işlerinizde hep üst düzey performans mı veriyorsunuz?Bakın bakalım aynaya?Hiç mi düşüşleriniz,geç kalışlarınız,kötü çıkardığınız işler olmuyor mu?

Terim'e nankör olunuyor Drogba kimmiş ?

Kardeş bu sana yazacağım son mesaj. Ben hiç bir yerde drogba bitik ben mükemelim gibi bir yazı yazmadım. Selçuğu eleştirdim. Ayrıca maçı da izledim senin gibi hayal aleminde de değilim.

Her maç kazanmak için oynamalıyız, çok da kasmaya gerek yok.

Kardeş bu sana yazacağım son mesaj. Ben hiç bir yerde drogba bitik ben mükemelim gibi bir yazı yazmadım. Selçuğu eleştirdim. Ayrıca maçı da izledim senin gibi hayal aleminde de değilim.

Lafım sana değil leş diyenlere.Senden alıntıladım diye seni kastetmedim.Sabahtan beri Selçuk leş,Drogba bitik mesajları gördüm,artık dayanamadım.

Hayal alemi demek.Bu mesajlar bu başlık sezon sonuna kadar burada kalsın.

Sezon sonu görüşürüz.

Maalesef. O yüzden garipsemiyorum artık. Geçmişini bilmeyen nesil dolu burada. Kebapçı derler, paracı derler derler de derler. Mancini'yi o dönem övenler şimdi satıyor. Adama daha çok üzülüyorum.

Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği de olamaz.

Yeni nesil taraftarlar,tamamen skor odaklı hareket ediyorlar.Tabiki futbolun karşılığı skordan geçiyor,ama işi hakaret boyutuna ulaştırmaları,beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.

Fatih Terim bize en büyük başarıları yakalatan kulübün en büyük değeridir.

Selçuk İnan,TÜrkiyenin en iyi yerli ortasaha oyuncusudur.2 günlük formsuzlukla bu gerçek değişmez.

Drogba denen adam,Premier Ligin anasını ağlatmıştır,CL'de bizim takımı sırtlamıştır.

Mancini ise,kariyeri tartışılmayacak bi teknik adamdır.

Arda'nın kaçışını artık çok iyi anlıyorum.Çocuk en doğrusunu yapmış.

1 günde vezir,1 günde rezil edildiğin şu ülkede şu takımda durmak,aptallığın daniskasıdır.

Buradan forum yönetimine sesleniyorum.

Eski yeni teknik adamlarımıza,oyuncularımıza leş tarzı ibarede bulunan kim varsa cezalandırın.

Terimler, Selçuklar kolay yetişmiyor.

Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği de olamaz.

Yeni nesil taraftarlar,tamamen skor odaklı hareket ediyorlar.Tabiki futbolun karşılığı skordan geçiyor,ama işi hakaret boyutuna ulaştırmaları,beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.

Fatih Terim bize en büyük başarıları yakalatan kulübün en büyük değeridir.

Selçuk İnan,TÜrkiyenin en iyi yerli ortasaha oyuncusudur.2 günlük formsuzlukla bu gerçek değişmez.

Drogba denen adam,Premier Ligin anasını ağlatmıştır,CL'de bizim takımı sırtlamıştır.

Mancini ise,kariyeri tartışılmayacak bi teknik adamdır.

Arda'nın kaçışını artık çok iyi anlıyorum.Çocuk en doğrusunu yapmış.

1 günde vezir,1 günde rezil edildiğin şu ülkede şu takımda durmak,aptallığın daniskasıdır.

Buradan forum yönetimine sesleniyorum.

Eski yeni teknik adamlarımıza,oyuncularımıza leş tarzı ibarede bulunan kim varsa cezalandırın.

Terimler, Selçuklar kolay yetişmiyor.

Aylardır diyorum ve istiyorum GSC Yönetiminden Bersan. Yok bir hamle dahi yok.

Bugün bile en az 3 hakaret bulurum FT'ye. Bunu yapıyoruz diye FT'ci FTsporlu ilan ediliyoruz.

Yahu çok basit birşey istiyorum ; saygı. O günleri yaşamamış 3-5 ergen bunu anlayacak ama yıllar geçecek. Kötü şeyler bunlar. Yanlış. FT hatalı olabilir bu ayrı bir konu. Onu ayrıca konuşalım ama hakaret ediliyor. Rezil ve rüsva bir şekilde.

Geri
Üst Alt