Önümüzdeki Sene?

muslera

camdal -------- semihk ------- gunter ------- tellez

melo ------- sneijder ------- colak

bruma ------ unsal -------- d'villa

inan-v'sari-d'yilmaz-ibrahim-hajrow-coskun-ufug'c-zan-balta-sarbi

türkiye liginde defansı yerli yapsan sorun olmaz yine şampiyon olursun. muslera veysel semih koray telles veya koray yerine hakan olur yabancı hakkını defanstan yana kullanmamak lazım.

muslera veysel semih hakan telles selçuk melo bruma sneijder olcan(töre) balotelli. açık ara şampiyonsun bu kadroyla

Olmazsa olmaz oynaması gereken yabancılar belli zaten. Muslera, Telles, Melo, Bruma, Sneijder + X(yabancı santrafor)

Bu 6'lının yanında oynayacak olan banko yerliler de belli. Selçuk, Semih, Stoper, Sağ bek, Sağ/Sol kanat

Sağ bek'i Veysel ile dolduracağız gibi gözüküyor.

Almamız gerekenler ise yerli bir kanat ve stoper. Stoper durumunu Koray ile doldurabilir miyiz? Emin değilim.

Ama yerli bir kanat almak şart. O isim de Olcan olmalı bence. Ama almamız da çok zor. Trabzon en iyi oyuncusunu vermeye yanaşmayacaktır. Antep'ten ayrılırken alacaktık bu adamı.

Geriye kalan alınabilir, basında adı geçen yerli kanatlar ise; Töre, Jimmy, Erkan, Sararer vsvs..

Onlar da beklentilerimizi karşılayabilir mi? Tartışılır..

Ulan bu yabanci siniri elimizi kolumuzu, bacagimizi ayagimizi bagliyor lan. Arkayi komple türk yapsan elinde kaliyor, ön taraf icin zaten türk futbolcu yok.

Bu sartlarda Sampiyonlar Liginde ceyrek final gören takim her halükarda basarilidir aga.

hem santrafor bölgesinde hemde kanatta oynayan bir oyuncuda alabilriz lavezzi tarzı yeri gelir sağ-sol kanata koyarız forvete burak geçer(mecburiyetten) ama olcan adın konusunda girişim var oda 2 sene idare eder ancak

-------------------------------muslera-------------------------------------

veysel-----------semih---------------günter----------------------telles

----------------------melo-----selçuk(inler)--------------------

bruma--------------------sneijder-------------------------çolak

-----------------------------doumbia-----------------------------

muslera,veysel,semih,koray,hakan,yekta,selçuk,melo,bruma,ontivero,burak,emre,amrabat,ibrahim,emre can,telles kalmalı.

hajro kiraya

astori,lavezzi,tarık,hakan ç.,kaan ayhan,bilal basakcıoglu alınmalı.

dipnot:lavezzi alınamazsa ki pahalı bir oyuncu mutlaka ama mutlaka jeremy menez alınmalı beleşe.

Yabancı sınırı söylendiği olursa 5 0 3 olursa bosuna kadro kurmayın. Şampiyon filan olamayız. Rezil bir sezon daha geçer. Ben lig Tv'yi iptal edeceğim bu işkence çekilmez. Alınacak yerli yok olanlarda çok pahalı ederinden fazla istiyorlar. Resmen kumpasa geldik.

Aysal terim bunun sorumlusudur. Resmen bizi bitirmeye çalışıyorlar. Siz hala takım kurmaya çalışın. Seneye bjk yi bile gecemeyiz.

Iyi yerlileri almadılar. TFF yi deviremediler. Şimdi belli parada yok. Fazla harcama olmayacak.

Kale yabancı

Defans leş kime güveneceksin

Forvet allahlık Burak umut ile ne yaparız

Kanat yok

Alabilecek adam gibi yerlide yok.

Ben futbola para vermem paramda rezil olamam.

Muslera melo sneijder telles etti dört 1 tane ekleyin ilk onbire gerisini yapın takımın iyi takım yapılamaz ben yapamadım.

İşimiz iş

muslera

veysel semih astori telles

bruma selçuk melo caner

sneijder

burak bu kadro iyi bir saha organizasyonu ile ilk yılki futbolu oynatabilir bu arada astoriden ujfa etkisi bekliyrm çok izlemedim şahsen öyle düşünerek yaptım ...

4 4 1 1 - 4 3 3- 3 4 3- 3 5 2 oynar raylı sistemle aynı kadro ... hamit hakan koray eray yusuf amrabat menez yedekler

menez burak sneijder değişir kendi arasında forma göre umut derdiyok da forveti yedekler

Mario_1538178a.jpg

Yabancı sınırı söylendiği olursa 5 0 3 olursa bosuna kadro kurmayın. Şampiyon filan olamayız. Rezil bir sezon daha geçer. Ben lig Tv'yi iptal edeceğim bu işkence çekilmez. Alınacak yerli yok olanlarda çok pahalı ederinden fazla istiyorlar. Resmen kumpasa geldik.

Aysal terim bunun sorumlusudur. Resmen bizi bitirmeye çalışıyorlar. Siz hala takım kurmaya çalışın. Seneye bjk yi bile gecemeyiz.

Iyi yerlileri almadılar. TFF yi deviremediler. Şimdi belli parada yok. Fazla harcama olmayacak.

Kale yabancı

Defans leş kime güveneceksin

Forvet allahlık Burak umut ile ne yaparız

Kanat yok

Alabilecek adam gibi yerlide yok.

Ben futbola para vermem paramda rezil olamam.

Muslera melo sneijder telles etti dört 1 tane ekleyin ilk onbire gerisini yapın takımın iyi takım yapılamaz ben yapamadım.

İşimiz iş

muslera

veysel-ömer toprak-semih-alex

gökhan töre-selçuk-melo-bruma

sneijder

burak

yedeklerde: ufuk-koray-sabri-merter yüce-aydın karabulut-emre çolak-mevlüt erdinç

tribünde: eray-emrecan-dany-hakan-yekta-umut gündoğan-hajrovic-ontivero-oğuzhan-berk

seneye bu kadro şampiyon olur hatta tozu dumana katar.

forvet sorunumuz var 3 forvetimiz de bi işe yaramıyor eğer bunlarla devam edersek kötü patlarız. bir de chedjou ile burdisso fos çıktı o ayrı

4,5 kiralik katil tutup tupcu ve soyunu temizlemek bence en iyi planlama olur gelecek sezon

Bide yagmur duasina gitsinler yoneticilerimiz, belki azize ve mahmut pisligi okadar yagmurdan belki bogulurlar :D

Muslera-Ufuk-Sabri-Veysel-Semih-Telles-İbrahim-Koray-Yetka-Melo-Snejder-Emre-Burak-Umut-Berk,Bruma

5

(Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Bruma)

+

0

+

3

(Hajrovic,Dany/Chedjou,Niasse)

+

18

(Sinan Bolat,Aykut,Sabri,Tarık/Şener,Gökhan Zan/Ahmet Yılmaz Çalık,Koray,Hakan Balta,İshak/Erdin,Veysel,Selçuk,Hamit,Yekta,Emre Çolak,Aydın Yılmaz,Gökhan Töre/Aydın Karabulut/Mustafa Saymak,Emrah Başsan,Burak Yılmaz, Umut Bulut)

olacak olan buna yakın bir şey tabi muslera sneijder melo falan gitmezse

Geri
Üst Alt