GSCimbom
Üye Görüşü Önümüzdeki Sezon Sil Baştan Şart
Mehmet Mehmetoglu

Üye GörüşüÖnümüzdeki Sezon Sil Baştan Şart Sayfa 3

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
48
Okunma
612
Sayfa
3/3
Sil baştan başlamak gerek bazen
Okan Buruk'u sıfırlamak

*

Takımda hüviyetsiz en az 8 tane futbolcu var. Gitmeliler. Takımın çehresi değişmeli. Festina Lente" öğretisiyle, takımı büyük bir kararlılıkla yenilemek elzem.

Gitmesi gerekenler

Ahmed, Kaan, Eren (yerine Kazım geri gelmeli), İlkay (o maaşa olmaz), Singo (kesinlikle kalmamalı nerde oynadığı bile belli değil), Günay, Arda, Metehan, Sara (daha iyisi alınmalı)

İhtiyaçlar

İyi bir 10 numara. Mertens’in yokluğu bu sene bizi mahvetti,
Sağ bek ( Sallai veya Boey yedek)
Sol bek ( Jakops süreklilik göstermiyor düşündürücü)
Orta saha x 2
Yedek forvet
Yedek kanat
Stoper x 2

Gitmesi gerekenler

Ahmed, Kaan, Eren (yerine Kazım geri gelmeli), İlkay (o maaşa olmaz), Singo (kesinlikle kalmamalı nerde oynadığı bile belli değil), Günay, Arda, Metehan, Sara (daha iyisi alınmalı)

İhtiyaçlar

İyi bir 10 numara. Mertens’in yokluğu bu sene bizi mahvetti,
Sağ bek ( Sallai veya Boey yedek)
Sol bek ( Jakops süreklilik göstermiyor düşündürücü)
Orta saha x 2
Yedek forvet
Yedek kanat
Stoper x 2
Sallai, Boey veya Singo’dan daha iyi bir bek alabileceğimizi düşünmüyorum. Sağda tutan 3 isimde bu sezon kadrodaydı. Bence orada denemek bize sorun yaratabilir. Gerisi okey

Tabii ki.

1 aydır aynı mesajı atıyorum. Fener maçı dahil kondisyon fizik ortaya koyamadık. Oyuncular gerçekten bitik vaziyette. Fener maçında hepsi gerçekten canı cebinde top oynadı, Bu sezon fiziken içinden geçildi hepsinin.

Dün maç bitince Barış elinde bayrakla yarı sahayı koşamadı. Normalde Barış o elindeki bayrakla sahayı 2 kere turlar

Coşku istek hepsinde var. Doymuşluk gibi bi sorun yok. Mesele artık bacaklar gitmiyor

sil baştan kadro filan yapılmaz zaten

6-7 gider bir o kadar da gelir
Singo verilen bonservis ve maasin karsiligini koyamadi ama bir yandan koyacak kadar surekli sure de almadi. O kadar istenip 11e oturtulanamasi hani 3 lu mu acaba diye planlama yapip para verildikten sonra vazgecmis olmak cok enteresan.

Hala beklentim cok bu adamdan ama 1 sene bosa gitti, orasi buyuk negatif