GSC Anket - Önümüzdeki Sezon Uygulanacak Olan 14 Yerli Kuralı Bize Fayda Sağlar mı? - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Anket Önümüzdeki Sezon Uygulanacak Olan 14 Yerli Kuralı Bize Fayda Sağlar mı?


Önümüzdeki Sezon Uygulanacak Olan 14 Yerli Kuralı Bize Fayda Sağlar mı?


  • Kullanılan toplam oy
    33
Biz avrupa kupalarında yarışan ve hedefi olan bir takımız bundan dolayı yabancı sayısı kümülatifte ne kadar fazla olursa bizim için o kadar iyi yani ligde 9+2 olsun ama 14 yabancı kadroda bulundurabilme olsa 12 yabancı 11'i sahada olabilirden daha iyi olurdu bizim için. Şimdi bu şekilde avrupa arenasında bizi üst noktaya çıkarabilecek en az 5 tane yerli oyuncuya ihtiyacımız var bunlar dönemin Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Selçuk İnan'ı seviyesinde olmalı ki harman olsun ama 14 yabancılı olsak BAY, Kerem, Kaan Ayhan gibi ortalama adamlar bile yeterli oluyor.

Hedef yerel ise biz CL'de çeyrek final oynarken ligde 6 yabancı oynatabiliyorduk çok sorun değil. Yabancı sayısı 3 olsa biz İcardi, Muslera, Toreira oynatır kalanı Türk yapıp yine şampiyon oluruz biz bir şekilde şampiyon oluruz ama avrupada yarışmak zorundayız.
 
Şu an en iyi altyapı Altınordu da haldır huldur adam yetiştiriyorlar yan komşum orda kaleci antrenörü
ordan biliyorum Altınorduya yarar bize yaramaz biz yabancısız yapamayız
 
26 degil de 22 uzerinden bakmak gerekir diye dusunuyorum. Her bolgede en az bir alternatife ihtiyacimiz var.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kale: Muslera(1) -- Gunay

Stoper: ApoKerim, Nelsson(2), Sanchez(3), Emin (eger iki yabancidan biri satilirsa iyi gelir gelecektir ve yeni bir stoper alinacatir.) Kaan da burada joker.

Kanat bekler: Sol: Kohn(4), yedek bir yerli sol bek gerekiyor Sag: Kaan, iyi bir sag bek (yabanci)(5) ve Ali Turap da alternatif olur. Burada Berkan da var. Bu sene hazirlik kampinda Berkan'i cok yonlu olarak hazirlayacagini dusunuyorum Okan Hocanin.

Orta saha: Torreira(6), Demirbay, Berkan. Kesinlikle cift yonlu bir orta sahaya ihtiyac var, yabanci(7) ve paranin buyuk kisminin buraya yatirilmasi gerekiyor. Kaan yine var ve yerli bir firsat transferi de (gurbo?) olabilir buraya.

Kanatlar: BAY, Akturkoglu, Zaha(8), Ziyech(9) -- Zaha'nin gidecegini dusunuyorum. Bu durumda maas da acilmis olacak ve iyi bir yabanci sol acik alinabilir. Eger gitmezse bu sekilde devam ederiz. Akturkoglu'na yeterli teklifin gelmeyecegini dusunuyorum. Yunus kalirsa alternatif olur.

10 no, ikinci forvet: Mertens(10) ve buraya kesinlikle yabanci(11) birisi alinmali.

Forvet: Icardi(12) ve BAY da burayi yedekleyebilir ama Galatasaray'in kesinlikle 3 forveti olmasi gerekiyor. 10 no'ya alicanak yabanciyi da buraya alternatif yazabiliriz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eldeki Sergio benzeri adamlari kesinlikle gondermemiz gerekiyor. Ekstra tutacak bir yabanci hakkimiz bile yok. Yine jokerlere cok ihtiyacimiz var BAY, Kaan ve Berkan vazgecilmez olacaktir.

Bu durumda yabanci olarak bir sag bek, bir iki yonlu orta saha ve bir genc Mertens orta sahasina ihtiyac var.
Yerli olarak: yedek sol bek, firsat orta saha, Yunus olmazsa bir kanat, belki forvet.

Her seyden onemlisi, acil olan sag bek, ve iki yonlu orta saha transferlerinin kampa kesinlikle yetismesi gerekiyor. 10 no transferi bekleyebilir. Bu sene CL'yi de ligden sonra aciyoruz. Birlikte kamp ve TSL'de oynanacak birkac mac sonrasinda zimba gibi oluruz umarim.

Erden Timur kesinlikle kalmali, yoksa Altur ile bir adim yol gidemeyiz.

Son olarak Okan Buruk'un takimin basinda olmasi muthis bir guven veriyor. O ne yapacagini cok iyi bilir. Yeter ki istedigi yerlere transferler dogru zamanda yapilsin.
 
Üst Alt