Onurcan Piri: "4 gol yedik ama toplasanız 1 gol etmez"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Onurcan Piri: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Ligin çok üzerinde bir kadroya sahipler. İlk gole kadar iyi bir oyunumuz vardı. İlk golden sonra çözülmeler başladı. Bugün 4 gol yedik ama hepsini toplasanız 1 gol etmez."

Onurcan Piri: "Icardi, beklediğim vuruşu yaptı, şansım da yaver gitti ve penaltıyı kurtardım."

volkan abinden biraz daha iyi eğitim al
çakal onurcan sokakta görmeyim seni

sırf cübua'nın golü 2lik ztn

Onurcan Piri: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Ligin çok üzerinde bir kadroya sahipler. İlk gole kadar iyi bir oyunumuz vardı. İlk golden sonra çözülmeler başladı. Bugün 4 gol yedik ama hepsini toplasanız 1 gol etmez."

Onurcan Piri: "Icardi, beklediğim vuruşu yaptı, şansım da yaver gitti ve penaltıyı kurtardım."

Adam 4 gol yemiş sinirleri bozulmuştur yav, her şeyi söyleyebilir. En azından penaltı konusunda dürüst davranmış.

Dogru

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Birinizde çıkıp maçla ilgili doğru düzgün demeç verin ne olum bu açıklama? 4 golü topla 1 gol etmez Galatasaray ligin çok üstünde tebrik ederim???? Ne bu

Evet buna matematik diyoruz Onurcan kardeş. 1+1+1+1= 4 yani 4 tane 1 golü toplayınca 4 gol ediyor 1 gol etmiyor bu matematiksel gerçegi bizle paylaştığın için teşekkür ederiz.

onurcan seni severim o yüzden iyi bir tavsiye vereceğim.

Nötrgina ass burn cream kullan 2 gece . yanmışsın kardeşim

Adamin hesabina göre yani 8 gol atsak 2 etmez. Hangisi ediyor ben cözemedim.

Geri
Üst Alt