- 24 Mayıs 2009
- 18.467
- 19.910
- 2.273
5 maçın 4ünde kullanmış Kovac. Balde'yi de göndermişken elinde henry hariç 19 yaşında bi çocuk kalıyor. Geçen seneki "yerine birini almadan yollamam" diyebilir Monaco. Hoş bana kalsa hiç göndermezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gittigi ilk gun hayal ettigim yerdeyim dememiş miydi
hedef23![]()
5 maçın 4ünde kullanmış Kovac. Balde'yi de göndermişken elinde henry hariç 19 yaşında bi çocuk kalıyor. Geçen seneki "yerine birini almadan yollamam" diyebilir Monaco. Hoş bana kalsa hiç göndermezler
Jovetic'e güven olmaz zaten eski hızını kaybetti iyice. Volland ise çıkışını sağ kanatla yapmış daha sonra forvet ve ters ayak olarak solda denenmiş bir adam. Yine de Onyekuru'yu bırakacağını düşünmüyorum.Volland ve Jovetici kanat oynatiyor Kovac. Diopu bile orada denemis. Vollandin zaten baya kanat oynamisligi var. Belki Martins, Volland, Jovetic, Geubbels ve Diopu yeterli görüyorsa?
Oynadıkça ritim buluyor. Geldiği ilk dönemde de bencildi ve fazla ışık vermiyordu ha önemi çoktu yine de. Sonlara doğru ritim buldu daha çok.gecen sezon b.k gibiydi yalniz, fb maci disinda cok fazla bi halta yaramadi
yetenekli adam ama dunyada tek kanat oyuncusu bu degil
pas oyununa maçamız yetmiyor. pırpır kanat modeline döneceğiz anlaşılan..pas oyunundan erken vazgeçtik![]()