Onyekuru Gemileri Yaktı

5 maçın 4ünde kullanmış Kovac. Balde'yi de göndermişken elinde henry hariç 19 yaşında bi çocuk kalıyor. Geçen seneki "yerine birini almadan yollamam" diyebilir Monaco. Hoş bana kalsa hiç göndermezler

Monacospor hocası kadroda düşünüyor o yüzden haber yalan büyük ihtimalle

Hizli bir kanata hayir denmez, ama bize lazim olan Onyekuru degil. Onyekuru'nin dar alanda becerisi neredeyse sifir. Acik alan bulamaz vede gol katkisi veremezse (gecen yil gibi) takima etkisi pozitif degil.

5 maçın 4ünde kullanmış Kovac. Balde'yi de göndermişken elinde henry hariç 19 yaşında bi çocuk kalıyor. Geçen seneki "yerine birini almadan yollamam" diyebilir Monaco. Hoş bana kalsa hiç göndermezler

Volland ve Jovetici kanat oynatiyor Kovac. Diopu bile orada denemis. Vollandin zaten baya kanat oynamisligi var. Belki Martins, Volland, Jovetic, Geubbels ve Diopu yeterli görüyorsa?

gecen sezon b.k gibiydi yalniz, fb maci disinda cok fazla bi halta yaramadi

yetenekli adam ama dunyada tek kanat oyuncusu bu degil

Volland ve Jovetici kanat oynatiyor Kovac. Diopu bile orada denemis. Vollandin zaten baya kanat oynamisligi var. Belki Martins, Volland, Jovetic, Geubbels ve Diopu yeterli görüyorsa?
Jovetic'e güven olmaz zaten eski hızını kaybetti iyice. Volland ise çıkışını sağ kanatla yapmış daha sonra forvet ve ters ayak olarak solda denenmiş bir adam. Yine de Onyekuru'yu bırakacağını düşünmüyorum.

gecen sezon b.k gibiydi yalniz, fb maci disinda cok fazla bi halta yaramadi

yetenekli adam ama dunyada tek kanat oyuncusu bu degil
Oynadıkça ritim buluyor. Geldiği ilk dönemde de bencildi ve fazla ışık vermiyordu ha önemi çoktu yine de. Sonlara doğru ritim buldu daha çok.

Bu defa opsiyonlu kiralayip alalim.

Monaco 8-10 milyon ister diye dusunuyorum.

Haber doğru mu bilmiyorum ama çok ihtiyacımız var onu biliyorum. Umarım doğru haberdir de tekrardan kiralayabiliriz.

sallama haber milliyet hemen yararlanip yaninada seri´yi koyup haber yapmis.. adam 4 mac´da oynamis

Opsiyonsuz kiralık gelmesin bu kadar tek düze olmamalıyız.

abi....gele bilirse gelsin de...yahu dünyada onyeukuru tarzi baska futbolcumu yok ? yani ugrasirsin olamzsa benzerini getir Allah askian ya.

A..B..C..D..E oyuncu olmali Galtasraay gibi dünya kulübünde. heeee....amatör yöneticiler bu büyük kulübün basinda olursa cok beklentiye girmemek gerekir tabiki.

Geri
Üst Alt