Onyekuru İçin Resmi Görüşmelere Başlandı

Herif cidden iyi de twitterda ki aşırı abartılı yorumlardan sonra patlama ihtimalini yüksek görüyorum

Çenenizi tutsanız olmuyor sevgili Galatasaraylılar

Anderlecht kaça kiralamış geçen sezon?

Millet tanıdığından konuşmuyor, herkes nefes alsın yeter modundaydı. 200 gün diz sakatlığından oynayamamış ne ara izlediniz:) hadi hayırlısı bakalım.

Tanımıyorum daha önce izlemedim

Ciddi kapsamlı bilen araştıran bir üyemizin analizini bekliyorum?

Olur olmaz isimlere inanıp hocaya sallamaya devam etmeyin bari. Her zamanki gibi herkes terso oldu.

Herif cidden iyi de twitterda ki aşırı abartılı yorumlardan sonra patlama ihtimalini yüksek görüyorum

Çenenizi tutsanız olmuyor sevgili Galatasaraylılar
Gol vuruşu yok dendi bir istatistiklerini bakayım dedim bir sezon 41 maçta 25 gol atmış bir sezon 28 maçta 10 gol atmış bir sezon da 19 maçta 6 gol atmış daha 21 yaşındaymış adam bide.

çalışma izni alamıyormuş bu arkadaş.

Gol vuruşu yok dendi bir istatistiklerini bakayım dedim bir sezon 41 maçta 25 gol atmış bir sezon 28 maçta 10 gol atmış bir sezon da 19 maçta 6 gol atmış daha 21 yaşındaymış adam bide.

bu istatistiklere göre Gol vuruşu yok diyebilirim bende.

GSC'de gol vuruşu olması için 1 sezonda 40 gol, 25 asist yapması gerekiyor

Anderlecht'te sezona iyi baslamis, sakatligindan sonra fit duruma gelince kendi ifadesiyle Anderlecht'in hocasi dunya kupasina gitmesin diye oynatmamis bu yuzden Anderlecht'e kesin donmeyecegim diye bir aciklama yapmis.

Everton'da da kalma sansi yok zaten, calisma izni alamamis. Alabilmek icin milli takim ile belirli bir mac sayisina ulasmasi lazim.

Gerçekten çok güzel transfer hayırlı uğurlu olsun ...

Ortalıkta böyle bir resim dolanıyor giden var mı medikal park Hastanesine böyle bir yer var mıydı hastanede
Dhp4nvSWAAEhaiV.webp

Şimdi bu adam gelirse nasıl 1 kadro kurarız eldeki oyuncularla

Bu kım sessegnonu ısterım

Tüm profesyonel kariyeri

Adam hem Rodrigues'i hem Feghouli'yi hem Gomis'i çok zorlarsak Belhanda'yı bile yedekleyecek :p

ccee89c3-cfbb-4975-a644-abb5e454ea8f.webp

Geri
Üst Alt