Onyekuru İçin Resmi Görüşmelere Başlandı

Oha lan! Tutar, tutmaz bilemem ama yönetim bu gizli hamlesi çok hoşuma gitti. :asd: İnşallah opsiyonu da vardır.

FFP yönünden sıkıntı olmaz ama yabancı sınırından dolayı gidebilir. Malum en geniş rotasyon kanatlarda.

Nando
Mariano
Linnes
Maicon
Nagatomo
Donk
Fernando
Fegh
Gary
Onyekuru
Gomis

(Carole yok diye sayiyorum) 3 tane alma hakkimiz var: OS,CB,FW

Oha lan! Tutar, tutmaz bilemem ama yönetim bu gizli hamlesi çok hoşuma gitti. :asd: İnşallah opsiyonu da vardır.

Şükür kavuşturana yahu. Transfer geldi diye sevindik, bu defa forum göçtü.

@Onur Adıbelli

Dün kiralık adam almıyoruz diye yönetime kızıyordun seni kırmamışlar bak (y)
Almıyorlar diye kızmadım Aydın. Almazlarsa soverim dedim sadece. Endiselerimi belirttim yani. Böyle olsunlar canımı yesinler. Umarım kuruntularim boşa çıkar. Ben istemez miyim takım da yönetim de başarılı olsun.

Ndiaye'de gelse keşke...

Böyle transferleri severim.20 yaşında geleceği parlak bir oyuncu.Top sürme ve hızı çok iyi.Bruma havası var.Bizde kendini geliştirirse değeri çok çok artar.

Eupen'da oynadigi dönem durdurmak imkansizdi

Cok begendigim bir oyuncu nokta atisi olmus Fatih hocami ve yönetimi tebrik etmek lazim

maliyetine itiraz ederiz gibi geliyor

Geçirdiği sakatlık ve ameliyatın etkilerini üzerinden tamamen atabildiyse, mevcut şartlarda fazla iyi bir transfer gibi duruyor; hayırlı uğurlu olsun, Allah sakatlık vermesin...

Yalnız kanat oyuncusu transferine bu denli yoğunlaşılmasında bir iş var; Muğdat forvet kadar kanat da oynayan bir futbolcu, Trezeguet ile uğraşıldı olmadı, şimdi Onyekuru. Garry-Feghouli' den biri gönderilirse hiç şaşırtıcı olmaz...

Makul bir opsiyon konulsa, yahut 2 yıllığına kiralanmış olsa çok daha iyi olur elbette. Fazla şey mi istiyorum ne?!...

İyi ki Onyekuru yu KAP a bildirdik. Ronaldoyu felan bildirsek Forum WWW den silinirdi

İlk tur yurtdışı kampına yetişen bir yabancı transfer. Anbiliyıvıbıl...

Geri
Üst Alt