Onyekuru İçin Resmi Görüşmelere Başlandı

Nando
Mariano
Linnes
Maicon
Nagatomo
Donk
Fernando
Fegh
Gary
Onyekuru
Gomis

(Carole yok diye sayiyorum) 3 tane alma hakkimiz var: OS,CB,FW
Carole kalıyor yedek sol bek olarak ayrıca taliplisi yok ve son sezona giriyoruz...Şu an sadece 1 kişilik yer var zira Endoğan Adili de yabancı statüsünde ama çok çok niyetliyiz bu sefer gerekirse tüm parası verilip yollanacak o yüzden 2 kişilik yer var yabancı olarak...Lakin Denayer de geleceğine göre 1 tane yabancı hakkımız kaldı...Kullanılmayabilir de zira yabancı kontenjanı düşecek...

opsiyon yoksa bos transfer, biz oyuncu yetistirme kulubu felan degiliz

Opsiyon olsa ne farkeder Everton 10 milyon euroya aldı. Bize en düşük ihtimal 15 milyon euro opsiyon koydururdu. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde tek bir oyuncuya çift haneli bonservis vermemiz imkansız.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+ Sattığın kadar al var.
- Oyuncu kiralayalım elalem yapıyor.
+ Henry Onyekuru Everton'dan kiralandı.
- Opsiyon yoksa boş transfer.

Napalım renkdaş???

Şu hamleyi matkap isimli şahıs yapsa şimdiye biz niye böyle yapmıyoruz diye laflar duymaya başlamıştık bile

iyice seviye yerlerde

oyuncu satmadan bonservisle oyuncu alamıyorsun.

oyuncu satsan mesela garry’i kaça satacaksın ki hem yerini doldurup hem başka bölgeye yeterli bir oyuncu alacaksın.

şu şartlarda kiralık oyuncu almak zorundasın. muazzam performans sergiler elinden kaçırırsan da ağlayacak durumda değilsin çünkü satım alma koysanda ödeyebilecek durumun yok seneye de olmayacak.

kiralık alınabilecek en iyi oyunculardan biri alınıyor. herkes bir mırın kırın.

geçti paşalar o günler. Transferlerle orgazma ulaşıp, “Biz muhasebeci miyiz yeah” diye kendinden geçtiğiniz bol para saçılan günler geçti. götü zor kurtardık geçen sene bir daha aynı hataya düşülmez.

opsiyonsuz kiralanan aboubakar, gomez, talisca bjkyi 2 sene üst üste şampiyon yaptı ama bazı taraftarlarımızda biz oyuncu yetiştirme klübümüyüz diyor?

WTF?

Hem genç, hem yüksek potansiyelli olsun, kiralama maliyeti ucuz olsun, birde yok pahasına opsiyon konsun. Oldu canım!, ciddi yatırım yaptığı oyuncusunu kurallar gereği kadrosunda tutamıyor diye bir EPL kulübünden bir tek edilgen cinsel pozisyon istemediği kaldı bazılarının...

Son derece dogru bir hamle,elestiren art niyetlidir

İzlediysen analizini yapsana okuyalım.

1. tipik ters ayak içe kat eden kanat forvet
2. forvet derken orta noktada veya forvet arkasında oynayan 2.forvet olarak düşünürsek olmaz. Çünkü bu bölgede oynadığı zaman etkinliği düşüyor.
3. Fiziksel dezavantajı var biraz hızı ile bunu örtüyor ama kaptırdığı top sonrası garry gibi rakibi kovalayıp defansa kadar gelmiyor.
4. Garry gibi sağa geçince orada da oynarım asist yaparım kafasında olan biri değil. Çünkü biraz bencil. Yaptığı asistler sıfıra ineyim orta yapayımdan ziyade defans arkasına top atayım santrafor karşı karşıya kalsın.
5. Feg gibi saman alevi modunda değil süreki oyunun içinde olayım top mutlaka ayağıma dokunsun her hucüm setinde mutlaka adım geçsin kafasında. Acayip instiyatif rolü var. 19~20 yaşlarında bu özellik herkeste. Olmaz.
6. Günden güne son vuruş handikapını atlatıyor. Belli bunun üzerine çalıştığı
7. Kendini çok çizgiye atıyor, sırtını çizgiye dayağı zaman çok etkili.
8. Trezeguet mü Henry mi dersen. Belçika ligindeyken takip ettiğim ve inşallah bize gelir dediğim. 2 adamın da bizle adı geçmesi ve inşallah 1 nin formamızı giyecek olması beni fazlasıyla mutlu etti. Geçen sene başı olsaydı Henry derdim ama şuan Trezeguet derdim açıkcası..

Tek handikabı geçen sezon yaşadığı ve uzun süren sakatlığı. Yoksa gayet yetenekli potansiyeli yüksek bir futbolcu. Takıma uyum sağlarsa adından söz ettirecektir. Sözleşme şartları da iyiyse güzel transfer. Hayırlı olsun.

Bu sene güzel oynasın, atıyorum seneye de tekrar kiralansa.. daha ne olsun. Son 10 yılda bonservisi ile alınıpta iki yıldan fazla çok iyi oynayan hatırlıyormusunuz ?

Ben üst üste iki yıl üst düzey oynayan oyuncuya kabulüm.

Bir e bile kabulum aslında.

Bu sene güzel oynasın, atıyorum seneye de tekrar kiralansa.. daha ne olsun. Son 10 yılda bonservisi ile alınıpta iki yıldan fazla çok iyi oynayan hatırlıyormusunuz ?

Ben üst üste iki yıl üst düzey oynayan oyuncuya kabulüm.

Bir e bile kabulum aslında.

Milli Takıma çağrılmaz ise olur, çünkü İngiltere'de oynayabilmesi için Milli Takıma gitmesi gerekiyor.

Carole kalıyor yedek sol bek olarak ayrıca taliplisi yok ve son sezona giriyoruz...Şu an sadece 1 kişilik yer var zira Endoğan Adili de yabancı statüsünde ama çok çok niyetliyiz bu sefer gerekirse tüm parası verilip yollanacak o yüzden 2 kişilik yer var yabancı olarak...Lakin Denayer de geleceğine göre 1 tane yabancı hakkımız kaldı...Kullanılmayabilir de zira yabancı kontenjanı düşecek...

Altyapıdan 1-2 oyuncu çıkarıp oynatır hale getirirsek yabancı kontejyanı düşmez.

Geri
Üst Alt