Onyekuru İçin Resmi Görüşmelere Başlandı

Ntvspor Belçika ligini yayınlarken, özellikle 16-17 sezonunda Eupen maçlarına çok denk geldim. Onyekuru net dikkat çekiyordu. Çalışma izni alabilse Everton'da çok rahat rotasyonda yer bulabilirdi. Bizim için fırsat transferi oldu. Opsiyon olsa dahi kolay ödeyebileceğimiz bir meblağ olmaz muhtemelen. Bu sene Allah kaza bela vermezse tadını çıkaralım, sonrasına bakarız. Fatih hocanın sevdiği tarzda, çok faydalı olabilecek bir oyuncu aldık. :ka:

opsiyon yoksa bos transfer, biz oyuncu yetistirme kulubu felan degiliz

Nagatomo nun yaptığı etkiyi gördük. Bir oyuncu takıma fayda sağlıyorsa alınıp gelişsin. Riski minimum iş kiralık oyunculardır. Her transfer sezonunda en az 1 oyuncu kiralanıp bonservis saçmalığına son verilmeli. Katkısını yapan gidebilir. Opsiyon makul olursa alınabilir. Ama opsiyon yok diye kötülemek yanlış bence renkdaşım. Yetiştirmeye almıyoruz, bize faydası olsun diye alıyoruz. Win&win işte.

——————

Nagatomo nun yaptığı etkiyi gördük. Bir oyuncu takıma fayda sağlıyorsa alınıp gelişsin. Riski minimum iş kiralık oyunculardır. Her transfer sezonunda en az 1 oyuncu kiralanıp bonservis saçmalığına son verilmeli. Katkısını yapan gidebilir. Opsiyon makul olursa alınabilir. Ama opsiyon yok diye kötülemek yanlış bence renkdaşım. Yetiştirmeye almıyoruz, bize faydası olsun diye alıyoruz. Win&win işte.

——————
Şampiyonluk getirecek oyuncusu ise istediği kadar kiralık olsun sonra gitsin.

Şampiyonluk ve sonraki sene şampiyonlar ligi gelirleri yeter bize şimdilik kesinlikle.
Birazda günlük başarıyı düşünmek gerekir bu zor dönemde

——————
:tbr::tbr:Bakış açısı bu olmalı. Büyük hayallerle, kallavi bonservis-uzun süreli fahiş sözleşmelerle alınan, sonrasında atsan atılmaz satsan satılmaz futbolcuları da çok gördük; niçin FFP cenderesine girdiğimizin cevabı tam da burada yatıyor!...

Taliscada 2 yil kiralik oynadi. Simdi gitti.

Kiralik oyuncudan zarar gelmez

iyi bir topcuya benziyor

ayrica trezeguet'den kat be kat daha fazla icime sinen bir transfer videolarına bakarsak (maclarini hic izlemedim)

Çok iyi oldu. Geçen sene dikkatimi çekmişti. Anderlecht boş adam barındırmaz demiştim.

İyi bir rekabet yaşanacak Garryde kalırsa. Henrynin forvet oynayabiliyor olmasıda avantaj

Umarım 2 yıl kiralıktır. 1 yıl ise hevesimizi alamadan gitmiş olur. Gelwceğiçok parlak oyuncu ama kısa vadede büyük işler brklememek lazım. Sakatlığını ne ölçüde atlattığı, fiziki durumu çok önemli.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Everton için de çok mantıklı olmuş.
Adamdan ümitliler ama hem çalışma izni sıkıntısı var, hem de uzun süreli sakatlıktan dönüyor. Taraftar forumlarına baktım biraz, Onyekuru için beklentileri yüksek ama yabancı hakkını kullanmak için oyuncunun hem sağlam olduğundna hem aşama atladığından emin olmak istiyorlar.

Bizim maddi koşullarımızda da iyi hamle.
Ffp sebebiyle bizim oynatma için motivasyonumuz yüksek, sakatlıktan yeni çıkması ve kendini İngiltere için yeterli göstermek istemesi sebebiyle Onyekuru'nun motivasyonu yüksek.

Net iyi hamle.

Kiralama ücreti, yıllık ödeyeceğimiz para falan belli oldu mu?

Adamdan ümitliler ama hem çalışma izni sıkıntısı var, hem de uzun süreli sakatlıktan dönüyor. Taraftar forumlarına baktım biraz, Onyekuru için beklentileri yüksek ama yabancı hakkını kullanmak için oyuncunun hem sağlam olduğundna hem aşama atladığından emin olmak istiyorlar.

Ffp sebebiyle bizim oynatma için motivasyonumuz yüksek, sakatlıktan yeni çıkması ve kendini İngiltere için yeterli göstermek istemesi sebebiyle Onyekuru'nun motivasyonu yüksek.

Net iyi hamle.

Henuz aciklanmadi ama sag solda yillik 1.6 milyon euro alacakmis diyorlar.

Net iyi hamle.

Yarın sabaha kadar bedel için KAP gelir

Henuz aciklanmadi ama sag solda yillik 1.6 milyon euro alacakmis diyorlar.
Everton adına çok mantıklı bi hamle olduğu için maddi olarak bizi zorlayacak bi seviyede olmadığını düşünüyorum. Umarım da öyle olur.
Kiralama bedeli vermemiş bile olabiliriz. 2-3 gün önce Everton taraftarının tweet'lerine baktım, adama çalışma izni çıkaramayacakları için canları sıkkındı. Oyuncuyu kaybetmek istemiyorlar. Zaten Arsenal'le kapışmışlar oyuncuyu alırken.

Yıllık 1.6 da gayet iyi bence.

NtvSpor sağolsun çok maçını izledim . Yetenek olarak Garry ile kıyaslanamayacak bir oyuncu . Çok çok ekstra yetenekleri olan biri . Bruma gibi teknik ve hızlı Bruma'ya göre artı özelliği kaleyi daha çok düşünüyor . Alınabilmesine çok şaşırdım . Çalışma izni durumunu bilmiyordum ve Everton'da rahatlıkla oynar diyordum . Onyekuru geldiğine göre Garry'e iyi bir ücret gelirse rahatlıkla satabilir ve eksiklerimizi giderebiliriz . Muazzam bir transfer keşke satın alma opsiyonu olsa ama mümkünatı yok tabii . İngiltere çalışma izni çıksın bizden sonra bir sene de EPL'de oynasın sonrasında muhtemelen dünyanın en iyi 8-10 takımında görebileceğimiz bir yetenek .

Sözleşmede opsiyon olacak mı onu da çok merak ediyorum. Everton 8'e almış çünkü.

Ama şöyle bi senaryo yazsak;
Proje1:
10 milyon satın alma opsiyonu Onyekuru'ya,
Garry sezon ortası 20-30 arası EPL'ye,
Sezon içinde Onyekuru iyice alışsın,
Opsiyon biterken 10 milyona alıp return Proje1

Geri
Üst Alt