Onyekuru, Yeniden Galatasaray'da Oynamak İstiyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1641200028133.png

Olympiakos ile yollarını ayırmaya hazırlanan Onyekuru, yeniden Galatasaray'da oynamak istiyor. Galatasaray, satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifinde bulundu. (Akşam)

@Yusuf Kara :

the-office-michael-scott.gif

1m euro ya versinler bonservisini. süper ligde bir şekil iş yapıyor. iyi yedek olur (ilk 11 düşünülmemeli)

Bi kere de kendi oyuncumuz olarak oynasın bakalım. Takımda çok etkili çook. Son 2 sezonda sezonu tamamlamış olsaydı rahat 2 şampiyonluk almıştık.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ancak önde olduğumuz maçların ikinci yarida oyuna giren topçusu olarak is görür

Onun dışında meh

Bu degilde gecenlerde Bruma'yi izledim sanki daha fazla sorumluluk almaya baslamis gelistirmis kendisini Bruma gelsin
Evet bir ilerleme bir olgunlaşma var.

Yazın ben çok istemiştim transferini. Ama PSV'de fena değil bu sezon. Bruma'dan ziyade PSV'den bize hocaları Roger Schmidt gelsin. Ama sezon sonu Leipzig alacak gibi duruyor maalesef.

Son düzenleme:
Üretken bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Bencil oynuyor bu büyük bir sorun. Kerem yerine Onyekuru olsaydı sıkıntı çekerdik bu sezon.

Yalan haber olduğunu düşünüyorum ama gerçekleşirse şaşırmam. Türk takımları takıntılıdır. Dar çerçevedeki oyuncular çevresinde dolaşırlar. Aynı isimler dönüp durur. Scout ekiplerimiz değil menajerlerimiz iyi çalışır.

gelsin isterim, babel gibilerini izlemek yerine onye koşu bile yapsa kârdır.

Sezon başında 4 milyona bonservisini alma fırsatı varken almadık şimdi de tekrar kiralamaya mı çalışıyoruz? :puhaha:

Yalan haberdir ama gerçek olsa da şaşırmam, tam bizlik iş.

Geri
Üst Alt