Ali Sezgin
Parçalı Üye
Ben bu maci hafizamdan sildigim icin ne yapti bu arkadaslar ?
Ali Koç ile birlikte maç sonu stada zorla girip stat müdürüne saldırdılar. Amaçları şov yapmaktı ama açık açık suç işledikleri için basında çok yer almadı.
Ben bu maci hafizamdan sildigim icin ne yapti bu arkadaslar ?
Osteverlde ve mhy ne yapti onu hatirlamadim emre kartali biliyorumdaAli Koç ile birlikte maç sonu stada zorla girip stat müdürüne saldırdılar. Amaçları şov yapmaktı ama açık açık suç işledikleri için basında çok yer almadı.
Mhy zaten tribünleri bütün maç tahrik etti ana o hiyarda bizim stad müdürüne tekme attı.Osteverlde ve mhy ne yapti onu hatirlamadim emre kartali biliyorumda
Doğru, öyleymiş. Hangi maç olduğunu okumamışım, oosterwolde yi görünce direkt aklım ts maçına gitti.Bu bizim maçtaki olaylar o dönem bizim yönetim sağlık-darp raporu, güvenlik kamera görüntüleri vb. ile şikayet etmişti sonra lig bittikten belli süre sonra bu isimler savcılıkta ifade vermişlerdi bu onun devamı. Osayi falan olayı TS'nin olayıydı.
Yeter, sabıka bile yazılsa yeter en azından bundan sonraki hayatında başını ağrıtıryalandan 1 yıl ceza verirler o da para cezasını döndürülür.
normalde hukukun üstünlüğüErken gaza gelmeyin derim o savcıyı mahkemeden önce doğuya sürgün etti haberlerini görebiliriz bizim ülkede hukuk =güçlünün zenginin oyuncagi
Erken gaza gelmeyin derim o savcıyı mahkemeden önce doğuya sürgün etti haberlerini görebiliriz bizim ülkede hukuk =güçlünün zenginin oyuncagi