Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
ulan orda bayanlar var iyi geçirseydi sevinirdim. yavaş vurmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma mı ? en iyisini yapmış .. Hatta öldürmesi serbest olması lazım. Ordaki benim kız kardeşim sevgilim veya bi bayan akrabam olsa o lavuğu bulur sakat bırakırdım. Toplumun içinde Tribünlerde bile bu tezahürat yapılmamı. Çok iğrenç . O bayan adına üzüldüm. Stada alınmamalı bu adam.
Sanki hiçbirimiz küfür etmiyoruz . Sanki kadın ilk defa küfür duymuş gibi . Ben zaten adam haklı demedim ama sen orada GS'nin maçı olduğunu bile bile adamlarla aynı metroya binersen olacağı bu . Yok mu dolmuş , otobüs , taksi ? Kadın vurdu da noldu şimdi ? Haksız duruma düştü . Onlar da sana saldırsa olacağını düşündü mü ordaki bayan ? Sanki kendisi hiç küfür etmedi şu hayata . Belki kendisi fblidir orasını bilemem ama kadının yaptığı da saçma şimdi . Sırf cinsiyeti dişi diye her zaman kadınlar haklı olacağı anlamına gelmez . Maalesef Türkiye'de böyle bir sorun var . Orda kadınların arasında erkek kalsa ve kadınlar çene yapsa , dedikodu yapsa . Erkek de ona bir çaksa kadınlar dünyayı başımıza yıkarlar . Nerdee bu kadın hakları derler .
Sanki hiçbirimiz küfür etmiyoruz . Sanki kadın ilk defa küfür duymuş gibi . Ben zaten adam haklı demedim ama sen orada GS'nin maçı olduğunu bile bile adamlarla aynı metroya binersen olacağı bu . Yok mu dolmuş , otobüs , taksi ? Kadın vurdu da noldu şimdi ? Haksız duruma düştü . Onlar da sana saldırsa olacağını düşündü mü ordaki bayan ? Sanki kendisi hiç küfür etmedi şu hayata . Belki kendisi fblidir orasını bilemem ama kadının yaptığı da saçma şimdi . Sırf cinsiyeti dişi diye her zaman kadınlar haklı olacağı anlamına gelmez . Maalesef Türkiye'de böyle bir sorun var . Orda kadınların arasında erkek kalsa ve kadınlar çene yapsa , dedikodu yapsa . Erkek de ona bir çaksa kadınlar dünyayı başımıza yıkarlar . Nerdee bu kadın hakları derler .
Kadının vurması da ayrı bir gerizekalılık. Ne var yani ilk defa mı duymuş haha. Öyle bir organdan haberi yokmuymuş önceden
Toplu taşımada söylenmesi yanlış falanda kimse kimseye vuramaz.
Senin bacin orda olsaydi bakiyim ayni seyi dusunumuydun