Organ Bağışına Enteresan Bir Bakış Açısı (!)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=S-x4bIYzUSs[/media] Geniş versiyon

2 ay falan oldu izleyeli. Adamın organdan anladığı şeyler belli oluyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.

Peşin yazayım, bu şerefsiz sapığı destekleyen olursa bununla onun arasında karbon kağıdıyla ilgili bir ilişki kurucam. Kız kardeşinin organını karısına, babasının uzvunu kocasına naklettiriyor, birde kendi fantezileriyde fetva veriyor. Yetmezmiş gibi müslümanım diyor. Din düşmanı köpek. Bununda bunun gibilerinde. Allah belasını versin.

Kalp,akciğer, böbrek,pankreas, karaciğer gibi organlar varken ilk aklına neden rahim gelir nasıl bir sapıklıktır bu . Zaten dayanamayıp rahimden sonra kapattım ama beyin nakline sıcak bakmalı bey amca.

yuuh yarısına kadar izledim kapadım. Zihniyetine tüküreyim senin, organ naklini sadece penis nakli olarak almış herif ya.

ben komple tıp fakültesine bağışlamayı düşünüyorum yeni doktor olacakların üzerinde çalışacağı kadavra yokmuş türkiyede.

1. dakikadan sonra izleme ihtiyacı hissetmedim. Bununu adı bakış açısı da değil.

organ kelimesini duyunca cinsel organ'dan başka birşey düşünemeyen kişiden beklenebilecek bir açıklama bastırılmış sapık düşüncelerini dışa vurmuş.

gercek musluman degildir kesin :rolleyes-99:

Hayır onu bunu geç programın sahibinde de beyin yok. Haklısınız diyor hey Allah'ım ya :D

Demiyor ki, organ dediğimiz şeyler sadece vajina - penisten mi oluşuyor sadece diye. O da ayrı bir gerizekalıymış.

Şeytanın aklına gelmez ya, ulan neler düşünüyorlar. Kafaları 7 / 24 bel altına çalışıyor. Böyle sapık bir zihniyet daha yoktur evrende.

[attachment=8014:İçerik.jpg]

Ekli dosyalar

• İçerik.webp
    İçerik.webp
    10 KB · Görüntüleme: 173
Kendilerine hakim olamayacaklarını bildikleri için oluyor hep bunlar.

İnsanin zikri neyse fikri de o derler. Sen insan hayati kurtaracagim dersin baskasi rahim der. Allah islah etsin

Geri
Üst Alt