Organize Bir Şekilde Tepkimizi Gösterelim | Önerileriniz ?

Cevap: Foruma Çağrı ! Ortak Deklarasyon Yayınlayalım

Hayri böyle ciddi bir konuda bile Pheliz'i, nam-ı diğer Ali Serhat'ı güldürmeyi başarmışsın. Allah eyiliğini versin:SS:

Bu forumda kim Polat'a hakaret etmez deseler Ali Serhat derim. Adam gidip pankart açalım diyor. İnanmaaaaaaaaaammm.

Tedbir kaldırılmasın sen 'ya aslında Polat fena deği'l demeye başlarsın.

Cevap: Foruma Çağrı ! Ortak Deklarasyon Yayınlayalım

bir deklerasyon yazılsın madem twitterdan ve mail'lerden falan kanallara , spor yazarlarına ulastıralım... mesela gokmen ozdemirin veya bu spor servisi programının ilgilencegini dusunuyorum..

Bugün Bütün medyaya basın bildirisi göndermeliyiz öncelikle...Medya bunu asla kaçırmaz...

Cevap: Organize Bir Şekilde Tepkimizi Gösterelim | Önerileriniz ?

Galatasaray Taraftar Grubu - Pinnwand | Facebook TÜM GALATASARAY CAMİASINI UYANIŞA DAVET EDİYORUZ...

Bu link yayılsa iyi olur... Ne kadar tepkisiz Galatasaray taraftarı böyle... Mahkeme bittikten sonra tepki göstersek ne olur.. Adam Galatasaraya dava açmış... Neyi bekleyeceğiz...

YETER ARTIK!" DEMEYE GİDİYORUZ!

Yer: Taksim Gezi Parkı - Galatasaray Lisesi

Tarih: ?14 Mayıs 2011 Cumartesi 15:00

Bu link yayılsa iyi olur... Ne kadar tepkisiz Galatasaray taraftarı böyle... Mahkeme bittikten sonra tepki göstersek ne olur.. Adam Galatasaraya dava açmış... Neyi bekleyeceğiz...

YETER ARTIK!" DEMEYE GİDİYORUZ!

Yer: Taksim Gezi Parkı - Galatasaray Lisesi

Tarih: ?14 Mayıs 2011 Cumartesi 15:00

Çağatay mahkeme 3 mayıs ta. Sen 14 mayıs diyosun

Çağatay mahkeme 3 mayıs ta. Sen 14 mayıs diyosun

Çağatay 'ın değil o, grubun çağrısı. Galatasaray adıyla ömürleri uzun olmaz ve pek yakında kapatılır.

Mahkeme kararı beklenmesin deniyorsa, tepki günü 1 Mayıs olmalıdır. Sesimizin duyulması için, öncelikle BJK maçı gündemden düşmelidir.

Çağatay 'ın değil o, grubun çağrısı. Galatasaray adıyla ömürleri uzun olmaz ve pek yakında kapatılır.

Mahkeme kararı beklenmesin deniyorsa, tepki günü 1 Mayıs olmalıdır. Sesimizin duyulması için, öncelikle BJK maçı gündemden düşmelidir.

Ben o grupla konuşuyorum Cumartesi veya pazara alınması için 14 mayısta tabiki geç. Önemli olan oraya dahil olup birşeyler yapmak... Eğer bakarsanız orada yazıyorum bu hafta olması için...

Az önce radyodan geçen alt-yazıyı aynen aktarıyorum; " Başkan Polat' ın koltuğa yapıştı söylemlerinden oldukça rahatsız olduğu hatta yüzsüz benzetmeleri yapılmasından ötürü dün artık yakın çevresine sonuç ne çıkarsa çıksın gerekirse istifada edip seçime gideceğim, artık yeter " dediği aktarıldı.

Artık kim yakın çevre bilmiyorum

Evet Abdullah bey Bu hafta olmalı, çoluğu çocuğu bırakıcam, bu eyleme gidicem yeterki birşeyler yapılsın... Yada bu forum bir platform yapsın organize olalım yapalım. Niye mahkeme kararı bekleniyor ki...

Farkettim abi. Face'te grup kurmuşlar heralde. Açıp bakmadım bile.

Bana Milliyet'te çıkan haber mantıklı geldi. Polat kendi iş hayatında kara bir leke gibi duracak olan ibra olmama olayını kaldırtmak istiyor. Ben ne kadar güvenmesem de mahkemede tedbir kaldırılmazsa istifa kararı alacaktır bu adam.

Birde bütün yöneticiler tek tek dava açmışlar. Herkes kendi iş hayatında bu lekenin olmasını istemiyor. Önümüz açılacak gibi. Zaten istifasına gerek kalmayacak. Tedbir kalkacak. Kezban HATEMİ'de aynısını söylemiş Ilıcak'a.

Hayırlısı neyse o olsun

Az önce radyodan geçen alt-yazıyı aynen aktarıyorum; " Başkan Polat' ın koltuğa yapıştı söylemlerinden oldukça rahatsız olduğu hatta yüzsüz benzetmeleri yapılmasından ötürü dün artık yakın çevresine sonuç ne çıkarsa çıksın gerekirse istifada edip seçime gideceğim, artık yeter " dediği aktarıldı.

Artık kim yakın çevre bilmiyorum

Radyodan nasıl alt yazı geçiyo ya:) Neyse kardeş zaten milliyette yazdı o yazı. Bana da mantıklı geldi. Önümüz açılıyo

İyi de Çağatay 14 mayıs diyolar o duyuru da. Tek başına mı gitcen sen bu hafta:)

Rıza konuşuyorum oradada yazıyorum... Tek başına derse eğer yararı olacaksa tek başımada giderim... yeterki birşeyler yapılsın... Benim teklifim ve ricam bu forumdakile bizler bu hafta birşeyler yapalım...

Rıza konuşuyorum oradada yazıyorum... Tek başına derse eğer yararı olacaksa tek başımada giderim... yeterki birşeyler yapılsın... Benim teklifim ve ricam bu forumdakile bizler bu hafta birşeyler yapalım...

Tamam ayarla gelelim:) Bence gerek kalmayacak. Mahkeme tedbiri kaldıracak

Tamam ayarla gelelim:) Bence gerek kalmayacak. Mahkeme tedbiri kaldıracak

Ya kaldırmazsa? Ayrıca bu olay sadece Mahkeme ile ilgili değil. Galatasaraydan elini çekmeyen, Galatasaraya dava açan Adnan Polatada olacak... Bu benim yapmamla olmaz. bu forumun moderatorleri bunu organize etmeli... Bakın ben Ultraslana üyeyim orda bile yazıyorum, gerekirse beni ömür boyu ihraç etsinler kimse Galatasaraydan önemli değildir...

Polat rahat edemez bundan sonra bu başkınlık işinin ucunu bırakmalı...

Ya kaldırmazsa? Ayrıca bu olay sadece Mahkeme ile ilgili değil. Galatasaraydan elini çekmeyen, Galatasaraya dava açan Adnan Polatada olacak... Bu benim yapmamla olmaz. bu forumun moderatorleri bunu organize etmeli...

:)Çağatay eğer mahkeme tedbiri kaldırırsa seçim olacak. O zaman tam seçimin olacağı gün, zaten kaos içinde olan camiayı neden daha da kaos ortamına sürüklemek isteyelim ki. Bak kardeş eğer tedbir kalkarsa zaten seçim olacak ve göreceksin bak herşey süt liman olacak. Millet -en azından ben- tadbir kaltığı gün horoz kescem. Sevinçten ağlıcam heralde. Yani bir protestoyu daha kaldıracak gücüm kalmaz. Ama tedbir kalkmazsa ölümüne protesto. Merak etme Galatasaray camiası gereken dersi aldı. Bir daha Polat gibiler bırakın başkan olmayı kulübün önünden geçemez. Bizim protestı edip ders vermemize gerek kalmaz ;)

:)Çağatay eğer mahkeme tedbiri kaldırırsa seçim olacak. O zaman tam seçimin olacağı gün, zaten kaos içinde olan camiayı neden daha da kaos ortamına sürüklemek isteyelim ki. Bak kardeş eğer tedbir kalkarsa zaten seçim olacak ve göreceksin bak herşey süt liman olacak. Millet -en azından ben- tadbir kaltığı gün horoz kescem. Sevinçten ağlıcam heralde. Yani bir protestoyu daha kaldıracak gücüm kalmaz. Ama tedbir kalkmazsa ölümüne protesto. Merak etme Galatasaray camiası gereken dersi aldı. Bir daha Polat gibiler bırakın başkan olmayı kulübün önünden geçemez. Bizim protestı edip ders vermemize gerek kalmaz ;)

Rıza klubü kaosa sürükleyecek bir durum olmayacakki... Organize bir biçimde Galatasaray taraftarına yakışan bir şekilde bu durum olacak... Sonuçta Holigan değiliz bizler...

Rıza klubü kaosa sürükleyecek bir durum olmayacakki... Organize bir biçimde Galatasaray taraftarına yakışan bir şekilde bu durum olacak... Sonuçta Holigan değiliz bizler...

Doğru söylüyorsunuzda seçim olursa yürüyüş yapmak mantıklı değil bence. O yüzden mahkeme kararının beklenilmesi taraftarıyım. Bir kaç gün daha olanları uzaktan izleyip, çıkan sonuca göre tepkiyi verebiliriz.

Doğru söylüyorsunuzda seçim olursa yürüyüş yapmak mantıklı değil bence. O yüzden mahkeme kararının beklenilmesi taraftarıyım. Bir kaç gün daha olanları uzaktan izleyip, çıkan sonuca göre tepkiyi verebiliriz.

Peki Namık seçim olmazsa bu durum için geç olmayacmı? Karar verildikten sonra neyi değiştirebirsinki? Tepki koyma mekanizmasi sifira inmis...

Geri
Üst Alt