GSCimbom
Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu
Murat Saylak

Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu Sayfa 10

Murat Saylak ·

Cevap
377
Okunma
32,2K
Sayfa
10/19
TD dediğin bu şekilde giyinmeli. Tarz olmalı.

52566804-fussball-testspiel-2005-gelsenkirchen-fc-gettyimages.jpg

jurgen-klopp.jpg

Baska bisey demiyorum. TD dedigin oyuncularla bir olacak, oyuncularda mi boyle ceketle meketle ciksin maca?

Allah'ın sevdiği kuluymuş. Gelir gelmez Hamit Sabri Donk Bilal sakatlandı. Selçuk Olcan da sakatlanırsa seri galibiyetler alırız.

Pro lisans yokmuş, başakşehir maçı son maçı yanı.
Yeni gelen hollandalı iş atmış gorev verilirse yaparım diye.
Hadi hayırlı olsun.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selcuk hatayli degilmi

Onu demiyorum...

Gonya da milli mac oynandi, selcuk (alevi!) golü atti, yobaz gonyaya tüm protestolari bi nevi yedirdi. Ülke artik öyle bi hale geldi ki, o mactan sonra herkes "bi alevi golü atti ama olsun, önemli olan sampiyona ya katilmak" dedi. R. I. P. Turkey

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Onu demiyorum...

Gonya da milli mac oynandi, selcuk (alevi!) golü atti, yobaz gonyaya tüm protestolari bi nevi yedirdi. Ülke artik öyle bi hale geldi ki, o mactan sonra herkes "bi alevi golü atti ama olsun, önemli olan sampiyona ya katilmak" dedi. R. I. P. Turkey

o insanlarin gelmislerini gecmislerini diyip susuyorum zaten. Ondan sonra vay efendim niye ülke bölünüyor

o insanlarin gelmislerini gecmislerini diyip susuyorum zaten. Ondan sonra vay efendim niye ülke bölünüyor

Bölünür abi, bölünsün zaten, bu düsüncedeki insanlarla ayni ülkeyi paylasmak istemiyorum. Gayseri, gonya, tirabzon, ...
Bu sehirleri cöpe at, cöp kabul etmez, o derece degersiz gözümde...

Geri
Üst Alt