GSCimbom
Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu
Murat Saylak

Orhan Atik | Kiralık Oyuncular Sorumlusu Sayfa 11

Murat Saylak ·

Cevap
377
Okunma
32,2K
Sayfa
11/19
Usta, gonya sakat yer yahu... Milli mac diyorum, selcuk inan diyorum, hükümet yalakaligi diyorum. Gonya dan hakkaten son 2-3 secimdir epey sogudum... %70 hükümet nedir yahu ...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Konyaliyim ama onlarca yildir ailenin tümü Adana'da yasiyor. Ben sahsen kendimi Adana'ya daha yakin hissediyorum zaten.

De buyur... Sonra da vay efendim tüm gonyaya mal etmeyin. Ederim arkadas, yüzde 70 malum parti oy aliyorsa bi sehir de o sehir cehennemliktir

Malum parti nedir yahu, ulke'deki cogunlugun takdir ettigi siyasi partiye bu sekilde hitap eden o gun Konya stadinda bulunan beyinsizlerden farki yok.

Baskalarina hosgoru dersini vermeye kalkmadan aynaya bakmakta fayda var.

Onu demiyorum...

Gonya da milli mac oynandi, selcuk (alevi!) golü atti, yobaz gonyaya tüm protestolari bi nevi yedirdi. Ülke artik öyle bi hale geldi ki, o mactan sonra herkes "bi alevi golü atti ama olsun, önemli olan sampiyona ya katilmak" dedi. R. I. P. Turkey

Bu nasil bir yorum arkadas??? Sen maclari gercekten böylemi izliyorsun, adim gibi eminim Konyada trübündeki 30.000 kisi ( bende bilmiyordum) Selcuk un alevi oldugundan haberi bile yoktur..Yobaz Konya lafida tam bir terbiyesizlik , malum parti yüzde 70 degilde yüzde 5 alsaydi medeni Konya mi diyecektin?? her yorumun icine gizlli gizli siyasi , etnik ve dini yorum yapanlar en büyük bölücüdür, Bu güzelim vatanda yasayan 75 milyon insanin hicbiri arasinda sorun yok oldugunuda sanmiyorum , sadece bundan nemalanan vatan hainleri haric...NOT Konyali da degilim...

Bazi mesajlari editleyemiyorum, sanirim zaman limiti var. Bi zahmet modlardan biri el atip editlesin...

Bölünür abi, bölünsün zaten, bu düsüncedeki insanlarla ayni ülkeyi paylasmak istemiyorum. Gayseri, gonya, tirabzon, ...
Bu sehirleri cöpe at, cöp kabul etmez, o derece degersiz gözümde...

Ülkenin her yeri bölücü. Yemin ederim Hangi şehirler farklı düşünüyor? Bizim Elazığ o şehirlerden. Çok nadir kitle kaldı artık öyle düşünen..

Bu ülke nereye gidiyor abi? Ülke fakirken şimdiki halinden bin kat daha iyidi ( artık nekadar degistiyse malum. Ülkeyi borç götürüyor o ayrı konu)

Altyapıdan oyuncu dahil etmiş antrenmana. İnsallah sans verir su altyapı topcuarına da herseyi bitmiş bir ligde belki oyuncu kazanırız ileriye dönük.

Yarın son kez takımın başında olabilecek zira kendisinin B lisansı varmış, ve A Lisans olmadan en fazla 2 maç saha kenarında olabiliyormuş.

Yönetim bundan bile bir haber.

Dayı yol yakınken defol git ne biz küfür edelim ne sen küfür ye. Futbol fukarası ırkçı evlatçı Türklerden bıkmışız zaten bi de seninle uğraşmayalım.

Geri
Üst Alt