Orhan Atik'in Görevine Son Verildi!

İyi şeyleri Jor yapar kötü şeyleri Atik yapıyordu

Artık Atik gittiğine göre sadece iyi seyler göreceğiz

Genelde teknik direktoru gondermek icin ilk once yardimcilarini gonderirler
, yoksa?

Atik'le Riekerink iyi anlaşıyor muydu bu da var.İyi anlaştıkları halde gönderdiyseler haklısın,yoksa Riekerink'in isteyeceği birini de getirebilirler.

Ancak şunda hepimiz hemfikirizdir sanırım,Gençlerbirliği maçına kadar olan sinerji,Riekerink'e olan güven,şampiyonluk inancı önemli ölçüde kayboldu.

Atik'le Riekerink iyi anlaşıyor muydu bu da var.İyi anlaştıkları halde gönderdiyseler haklısın,yoksa Riekerink'in isteyeceği birini de getirebilirler.

Ancak şunda hepimiz hemfikirizdir sanırım,Gençlerbirliği maçına kadar olan sinerji,Riekerink'e olan güven,şampiyonluk inancı önemli ölçüde kayboldu.

Lehte gorunen tek sey puan farklarinin pek olmamasi , bu iki turlu calisabilir , puan farklari benzerken prandelli kovuldu sampiyon olduk hamzayla , hamza kovuldu arkasindan gelenlerle 6 inci olduk

bizim takimin ortasi pek olmaz , bayadir ikinci olmuyoruz

Lehte gorunen tek sey puan farklarinin pek olmamasi , bu iki turlu calisabilir , puan farklari benzerken prandelli kovuldu sampiyon olduk hamzayla , hamza kovuldu arkasindan gelenlerle 6 inci olduk

bizim takimin ortasi pek olmaz , bayadir ikinci olmuyoruz

2013-2014'te 2. olduk ama Fener şampiyonluğu çok önceden garantilediği için,cezaları sebebiyle 2. olan direk ŞL'ye gidiyordu.O muhabbet olmasa,o sezon da 2. olamazdık.2013-2014'ten önce en son 2002-2003'te 2. olmuşuz zaten,yani haklısın ortamız yok,bu sene de 2. olacağımızı zannetmiyorum.

Sence kovulmalı mı peki Riekerink?

Anladigim kadariyla Riekerink'e takimin hali soruldu oda Orhan'i sikayet etti

Riekerink'i göndermek icin yardimcilardan baslamak mantikli degil,adam zaten istemiyordu bunlari hollandali istemistim dedi sene basinda

Oh güzel bir haber. Yerli seviciydi.

Orhan–Selçuk
Sabri–Ayhan

Savaşı Sabri kazanmış gibi

Valla orhan atiğin gitmesi güzel oldu.Yanlış hatırlamıyorsam benfica maçında 11 tane yememizin sorumlusu da buydu sanırsam.Tarık çamdalın antrenör versiyonu.

Maclardan 2 gün önce basin toplantisi oluyordu bugun varmi

Maclardan 2 gün önce basin toplantisi oluyordu bugun varmi

riekerink'e sorulan abuk sabuk sorulardan dolayı iptal etme noktasına gelmişizdir veya iptal edilmiştir.
artık rie de eskisi gibi yumusak davranmıyor cunkü her an olay olabilir o basın toplantıları.

sana katılıyorum.
yardımcıları falan göndererek tdyi itibarsızlaştırma yoluna gidiliyor

Bekleyelim, yeni bir yardimci da gelebilir onun yerine. Kimse gelmezse kafamda soru isareti olur, cunku ozaman Riekerink de kovulur dusuncesi geliyor aklima.

Iste orasini bilmiyorum, belki iyi anlasiyor olabilir, oyleyse zaten bu bir operasyon bana gore. Degilse, yerine muhtemelen bir baskasi da gelebilir.

Çapsız Orhan gitmiş. Dursun yerini garantilemiş.

Geri
Üst Alt