orhan uluca

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
bu adamın konusunun olmaması ayıp.

blog yazıları vardı, birgün gazetesinde köşe aldı sonra.

sports digitale de takılıyor şuan.

vasat ve vasat altı spor yorumcularının olduğu şu ortamda bulunmaz nimettir kendisi.

futbolu sadece topun çizgiyi geçmesi olarak görenlerin özellikle takip etmesi lazım.

sömürün efendim.

NTVSpor'da taraftarların forma giyerek katıldığı ve yorum yaptığı bir programda görmüştüm kendisini ilk defa belki 10-15 sene önce
O zamandan beri takip ederim
Bir ara iddia analizi yapardı, o zaman bile diğerlerinden farklı bakardı maçlara
Yalnız Kerem Demirbay ile ilgili analiz videosunda oldukça olumsuz analizleri var

SD dolayısıyla geri planda kalacaktır. Fenertale, 5 yıldız falan filan...

Tikleri ben güldürüyor. Analizleri iyi. Olaylara farklı açılardan yaklaşıyor.

Analizlerini sevdigim degerli bir yorumcu ama yanlış bjr mecrada maalesef.

Geçen Eski Açık'ta bi cokcokladı, sağ taraftaki çocuk telefonuna bakıyordu bir anda dönüp nooluyo lan der gibi Orhan'a baktı
İzledim onu... :) ulan cokcokladı ne hala gülüyorum etraftakiler bana bakıyor gözümden yaş geldi...

Realist insanları severim.

Kerem konusunda ki fikirleri bence çok yerinde fakat bu demek değildir kerem tü kaka aksine kendini bulabilirse çok verimli olacak bir futbolcu orhan bey de kerem konusunda böyle bakıyor genel olarak umarım öyle de olur.

Geçen Eski Açık'ta bi cokcokladı, sağ taraftaki çocuk telefonuna bakıyordu bir anda dönüp nooluyo lan der gibi Orhan'a baktı
Şunun videosunu at da izleyelim.

Orhan Uluca'nın analizleri tam futbol öğrenmelik. Ben geçen sene oynadığımız sistemi onun analizleri sayesinde anlayıp öğrendim.

iyidir hoştur da bundesliga topçularını fena kayırıyor, bizim eski paşalar gibi ne varsa alamanlar da var edasıyla sağlam cilalıyor.

Maç yorumlarında sesini duyunca şenol güneş sanıyordum. Ses rengi aynı

İzliyorum ama bir sahtekar olduğunu düşünüyorum...Çünkü hiç kimse o kadar futbolcunun durumunu onun kadar iyi bilemez. Muhakkak araştırıyordur ama bu adam zaten biliyormuş gibi anlatıyor.

EtSK2x5XYAwjdcs.jpg

Geri
Üst Alt