Orkun Kökçü 25+5 Milyon Euro Karşılığında Benfica'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1686345837393.png

Benfica, Feyenoord'da oynayan Orkun Kökçü'yü kadrosuna kattı.

• 25 milyon euro bonservis + 5 milyon euro bonus
• Sonraki satıştan %25 pay
• 120 milyon euro serbest kalma bedeli

Benfica enteresan güzel tercih bence. Hatta İngiltere'nin alt-orta takımlarında oynamaktansa çok daha mantıklı.

Hayırlı olsun.

Benficaya yakisdiramadim kendisini nedense, neyse basarili olur Insallah

Türk düşmanı Ajax'a karşı aldıkları şampiyonluktan sonra Feyenoord kulübüne ve oyuncularına sevgim arttı.Başarılar kral..
Türk düsmani Ajaxmi? Hollanda'da açikca Türklere karsi serefsizlik yapan iki takim var: PSV ve Feyenoord

Feyenoord - Besiktas maçindan: Allah anan o...

PSV taraftarlari'da Allah is een homo tarzi tezahuratlar yapiyordu PSV - Trabzonspor maçinda.

Türk düsmani Ajaxmi? Hollanda'da açikca Türklere karsi serefsizlik yapan iki takim var: PSV ve Feyenoord

PSV taraftarlari'da Allah is een homo tarzi tezahuratlar yapiyordu PSV - Trabzonspor maçinda.

Ben bilmiyodum reis.Sadece bu olayı biliyodum.O zaman 3 takıma biz de sövelim..

Benfica, Orkun Kökçü'yü kadrosuna katmaya yakın. (Fabrizio Romano)

• 30 milyon euro bonservis
• Sonraki satıştan %20 pay
120 milyon euro serbest kalma bedeli

yok artik izlemesek hani :)

Neyse guzel bir sicrama ve kariyer olabilir Orkun adina. Iyi bir futbolcu ama Benfica'da abartmis. 30m normal diyebiliriz ki Hollanda/EU piyasasi. Benfica'nin kesin bir plani vardir.

Hollandalilar almanlardan daha irkcimis

Geri
Üst Alt