Haber Orkun Kökçü, 30 Milyon Euro Karşılığında Beşiktaş'ta

Boşuna beş,altı taksit yapmamışlar..
Ne şekilde olursa olsun kitlemek lazım demişler.Belki alırken hata yaptık çok verdik demişler ama sonuçta gerçeği görüp piyasa yapmışken yapıştırdılar.

_9faa7.jpg

KASKAL-PHILS.-INC..png

Boşuna beş,altı taksit yapmamışlar..
Ne şekilde olursa olsun kitlemek lazım demişler.Belki alırken hata yaptık çok verdik demişler ama sonuçta gerçeği görüp piyasa yapmışken yapıştırdılar.
Sadece Orkun degil; üstüne birde Gedson'u sattirip ordan da para kazandı Benfica.

Portekiz Ligi de gereksiz yere abartılıyor

Fiyatına göre çer çöp topçular istatistik kasıp milyon eurolar yapabiliyor.

Aktürkoğlanı ve Kökçü'nün istatistikleri iyidi ama Süper Lig'de bile fark yaratamıyorlar

Sistem takima koy siritmaz o takimin bir parcasi olur iyi de oynar ama hic bir zaman o paralari etmez. Besiktasa geldi ortada belirli bir sistem yok bütün defolari ortaya cikti.

Bunu kaptan yapan zihniyet ekimde kasımda havlu atmaya mahkumdur. Gedson-Orkun olayı bir takıma hem maddi külfet getirdi hem de oyun anlamında geri götürdü. İnanılmaz rezillik.

Bu mala 30milyon bastilar, dün bitmis maci verdiler resmen karga kafalilar ya sinir oldum

Begendigim bir oyuncu degil bunu sirf bjk’ya transfer oldu diye yazmiyorum

Görebilecegi en yüksek seviye’yi gördü ama orda da ilk sezon uyum sorunu yasadi

Gecen sezon ise iyiydi performansi

Ödenecek olan paralara cok daha iyi topcular var bu kesin

Bizim mevcut orta saha ile karsilastirma yaptigimizda ne torreira’nin ne de lemina’nin yerine oynayamaz

Sara ile yapilacak karsilastirma da ise orkun daha hareketli,sara ise daha iyi bir oyun görüsüne sahip

Ben bunun notunu avrupa sampiyonasinda vermistim

Milli takim da anca alternatif olabilecegini o turnuva da göstermisti

O dönem kaan ayhan ile performanslari ayniydi turnuva boyunca

Geri
Üst Alt