orkun kökçü

dinime aykırı diye gey kol bandı takmadığı için şu an çok eleştiriliyor Hollanda'da.

çok güzel açıklama yapmış bu konuyla ilgili ama yobazların yine hedefi olmuş. ben g*t verenlere destek olmaya mecbur değilim kimse de zorlayamaz bunu dese keşke ama yobazlar üşüşüyor malesef

Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü, Ajax karşılaşması öncesi hava atışı gerçekleştikten sonra hakemlerle tokalaştı ancak Dusan Tadic'i es geçti.

Tadic, depremzedeler için hazırlanan Türk bayraklı pazubendi takmamıştı.

O ülkede doğup büyümesine rağmen sırf yaranmak için prensiplerinden,karakterinden taviz vermiyor böyle adamları seviyorum.Mesut Özil karaktersizi örnek alsın.

Benfica almak istiyomuş orta sahaya.24 milyon euro vermişler kulübüne ama kulübü 40 milyon euro istiyomuş..

golden sonra tribünlerin rengi ambiyansı falan çok iyi

Orkun seneye PL de oynayacak, anlaşmalar hazır neydeyse (city), takımı ile bu şekilde anlaşmalı imzaladı bizim zaniola da olduğu gibi.

Orkun seneye PL de oynayacak, anlaşmalar hazır neydeyse (city), takımı ile bu şekilde anlaşmalı imzaladı bizim zaniola da olduğu gibi.
9593.jpg

Anlayamadığım 1 fubolci.

Yerine salih girse en azından direnç artar orta sahada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aytaç Kara'dan fazlasını göremedim milli takımda. Ermenilere deplasmanda gol atmıştı başka bir faydasını hatırlamıyorum

Milleti kaziklayan portekizlilere haşırt diye girmiş düz adam.

Tempo yok dribbling yok pasörlük yok şut yok ceza sahasına koşu yok defansif azim yok müdahale yok eee futbolcu mu şimdi bu

Hollanda liginde Heerenveenli uçan kaçan bi Uğur Yıldırım vardı.. onun aynısı.. bomboş topçu..

Geri
Üst Alt