orkun kökçü

berbat adammış.

Hep Benfica mı birilerini dolandıracak. Biraz da birileri Benfica'yı dolandırsın

Iki macta sifir oynadi , ilk mactan sonra birak ilk 11 kadroya dahil olmamaliydi resmen torpili oynuyor

1719129826332.png

-Kim bu çocuk nerede oynuyor?
-Benfica'da oynuyor.
-Kesin iyi oyuncudur bu, ben bunu ilk 11 oynatırım

bedava olsa üstüne para verseler yabancı sınırı 0 olsa İSTEMEM

bizim tete gibi sisirme bir isim

piyasa korkunc sekilde böyle cöp adam kayniyor

yediğimiz ilk gol öncesi hücumda topu kurtarsa golü bulacaktık ama kurtaramadı ve sakatlık numarası yapıp 30 saniye yattı. sonra rakip topu dışarı atalım mı diye düşünürken bu kalkana kadar laylaylom top çevirdi. bu kalkınca hücum yaptı ve o pozisyon bunun temasıyla gol oldu. tam bir kelebek etkisi oldu yani. öyle bir bahtsız öyle bir patlamaya müsait bir isim.

Ilk mactan sonra ikinci macta nasil ilk 11 baslar akil almaz

Bu adamın neyine 30 milyon avro vermişler anlamak mümkün değil...

Yani beğenmiyorum ama Benfica’da 40 küsür maça çıkıp 7 gol 10 asist yapan başka bir yerli topçu da hatırlamıyorum hani.

Demekki var bir marifeti.

Yani beğenmiyorum ama Benfica’da 40 küsür maça çıkıp 7 gol 10 asist yapan başka bir yerli topçu da hatırlamıyorum hani.

Demekki var bir marifeti.

bence hakan gibi biraz fazla gömülüyor

bu adam kadar boşluklara ceza sa sahasına topsuz koşu atan 1 kişi daha yoktu orta sahamızda 3 maçtır

yusuf girdi bundan 5 kat daha kötüydü

futbolun topsuz yönünü bence baya iyi biliyor bu eleman

Gel bize olm

Orta saha arayisini noktalandiralim

Hayır tipi de gıcık sempatik filan olsa biraz desteklersin,

itici oğlu itici.

Aferin len gol pozisyonda yana veya geriye oynarsın diye düşünüyordum.

Ha bir de son pozisyonlardan birinde Çekya yarı sahasında köşe gönderi yakınında gövdesiyle topa atladı yerde timsah gibi döndü bir şeyler yaptı siper oldu.
Bravo. :D

Gayet iyi bir herif kötü maçlar çıkardı evet ama hem kendisinden hem Hakan'dan maksimum verimi alabileceğimiz bir orta saha kurgulamak çok zor açıkçası

Geri
Üst Alt