orkun kökçü

Lime lime olasın.

Bjk imkan bulursa bunu gönderir ama kimse 30 milyon vermez buna. Mecbur oynatacaklar. Bu formu ile milli takıma alınmamalı ayrıca.

ben 25 m euro verdikleri için bjk geldi sanıyordum ama maç içindeki iq seviyesini göz önüne alarak baya bjkli olduğuna ikna oldum.

maç boyunca ağzından salyalar akıyordu.

Galip geldikten sonra Bunun gibilerin kudurmalarini izlemek keyif veriyor

Inanilmaz antipatik ve pislik bir oyuncu

Saha icinde herkese satasan ama saha disinda yalakalik icin insanlarin pesinde abi diye dolasan bir tip

Şampiyonlar ligi takımı olan Benfica'dan 25 yaşında bjk'ya gelen bir adamdan fazla zeka beklememeniz gerekir.

Mhy bundan bi tik sempatik kaliyor yahu
Acayip sevimsiz bu

Gücü olmayanın çenesine vurur hep

Öyle güçsüz bi herifki maçın son bölümünde sağ çaprazdan şut çıkarmaya kalktı altına etmiş gibi vurdu topa

Birde itirazdan kaç defa atılması lazımdı bi görüntüde hakemin koluna vuruyor

Böyle herifler yüzünden milli takımı yıllardır desteklemiyorum

Aşırı hırs, konsantrasyon zararlıdır. Zamanında bu mallığın acısını en çok çeken oyunculardan biri Alpay'dı mesela.

Velhasıl sakinlik çoğu kez kazandırır.

Fener derbisinde oosterwolde'nin meşhur bir faulü vardı kart görmediği. Dün denk geldi o görüntü orada bile hakeme koşup itiraz etmiyorsun ve takımını satıp maçı fenere hediye ettin.

Dün en az 4 sarı kart gormen gerekirken maçı tek kart ile bitirdin ve dışarı atılan topu bile geri vermedin. Senin karakterine tüküreyim les herif

Geri
Üst Alt