Orkun Uşak , Mehmet Güven , Yaser Yıldız Manisaspor'da

Cevap: # Orkun Uşak , Mehmet Güven , Yaser Yıldız Manisaspor'da

Hayırlısı olur ınsallah..

Ben Aykut gidicek diye tahmin ediyordum kadroyada alınmıyordu keşke Aykut gitseydi

aykut 3. kaleci veya kalsaydı okun 3.kaleci olacağı için çok fazla birşey fark etmeyecekti.

2.kaleciler bile sakatlık olmadığı zaman zar zor forma bulurken 3.kaleci ha orkun olmu, ha aykut. :)

bize bi ''ohhhhh'' çekmek düşer

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D

Ben Orkuna üzüldem acikcasi. INSALLAH Manisada basarili olur.

inşallah ucude basarili olur kiralık giden alparslanda iyi gelir ayrica keşke serkan kurtuluş ve serkan çalıkda kiraya verilsedi yoksa oynayamıcaklar seneyegönderilcekler giib elgliyor bana

inşallah ucude basarili olur kiralık giden alparslanda iyi gelir ayrica keşke serkan kurtuluş ve serkan çalıkda kiraya verilsedi yoksa oynayamıcaklar seneyegönderilcekler giib elgliyor bana

renktaş alparslan takımda kaldı kiralık gitmedi

Balık Adam,seni unutmayacağım adamım :D

LiveImages%5CSpor%20Foto%5COrkun%20Usak%20su%20alt%C4%B1%20foto%C4%9Fraflar%C4%B1%5C01.JPG

Bu Orkun tam bir piskopatti ya:) Ilk geldigi dönemi ve müthis saclarini unutamam:)

Tikleri de cabasi:) Tam bir psycho ( saiko ) :)

Onlar içinde bizim içinde hayırlısı buydu...başarılar

Hem paralarindan kurtulduk hem kadro şişkinliginden kurtulduk.Kendileri içinde hayırlı olur inşallah.

Yaser Yıldız da gitti...Galatasaray'da ciddi bir santrafor açığı var...Bunu en geç ocak ayında kapatmamız lazım.Bu arada en çok Serkan Kurtuluş'un verilmediğine sevindim.

Orkun-yaser-M.güven-Necati-Ümit Karan-Hasan Şaş-Carusca -Lincoln

Bütün düzeni bozan yararsız-hakemlerle uğraşan takımıma yakıştıramadığım futbolcular (safralar) gönderildi. Bir ayhan ve sabri (gerekli oldukları için ) kaldılar. Bunları göndermeleri bile yeter. Teşekkürler yönetim. Gidenlerde 1 yıl sonra anlarlar biz ne yapmışız diye. Örnek Kemal Aslan

yaser ankaragücünde mi yoksa manisa'da mı?transfermrkt.co.uk'da ankaragücündeymiş..

eminim onun için büyük hayal kırıklığı olmuştur, bende artist Aykut'tan kurtulmak isterdim ama tabi Manisa razı olmamış

Ya Serkan Kurtuluş neden kayıplarda?? A2 maçına çıktı en son. Bu sene bir takıma kiralanmaması transfer sezonunda yaptığımız tek yanlış bence. O çocuk Türk futboluna gelmiş en iyi sağ beklerden biri olacak göreceksiniz. Daha 19 yaşında..

Orkun Uşak , Mehmet Güven , Yaser Yıldız keşke kiralık verilseydi

Ya bende teknik kadroda Mehmet'i arıyorum.Gitmiş adam iş mi ya :( Kuratıcıydı o.

Geri
Üst Alt