Orman: "Fernandes'in aldığı parayı helal etmiyorum"

Ozan Kesgin

Cezalı
orman-fernandes-e-hakkimi-helal-etmiyorum-4434279.Jpeg

Orman: Fernandes'in aldığı parayı helal etmiyorum

Fernandes'e aldığı parayı helal etmiyorum"

Fernandes'i satmadığına pişman olduğunu ifade eden Orman, "Samet hoca ilk geldiğinde Fernandes'e talip çıkmıştı. Bu sene de çıktı. Bu konuda başkan olarak tek başınıza karar veremezsiniz. Bunun sportif direktörü var hocası var. O dönem Fernandes'le ilgili çok umutlu düşünüyorduk. Bize konuşmaları çok umut vericiydi. Ama sözleriyle davranışları birbirini tutmadı. Bu sene aldığı parayı bu camia adına helal etmiyorum. Keşke satsaydık" diye konuştu.

Puahahhahahahahahahahahah :D

Yediği menemenler boğazına dursun! da demiş mi ? :D

Nekadar absurt bir baskan boyle ya sonra ucuncu buyuk deyince kiziyorlar baskaniniz bile ucuncu sinif bi adam. Unal aysalla kiyaslarsak. Casanova vs sahin k.

iyice ergene bağladı ya, cool başkan tripleriyle başlamıştı oysaki :D

senmi veriyon parayi camiş sanki. bu herif mühim biri saniyor kendini.

Lan birine de helal et

Rüştü Nihat qyedi Fernandes vsvs

Ahahahahaha ulan Fiko :D :D :D

Ooohh iyi oldu elinizde patladı Fernandes :asd: Ferrari ile Fernandes'e döktüğünüz paraların acısı yeter size tincerciler :asd:

Oha lan koca klübü kimlere yönettiriyolar :asd: Halı sahaya adam çağırmışta, kendini mahçup etmiş gibi konuşuyo adam :asd:

Hani 12 milyon euro'dan aşağı bırakmayacaktınız? Adam bedavaya gitti :D

şerefli 2.lilk safsatasını iftirasını bir kenara koyarsak adamlar seba dan sonra sürekli eski türk filmlerindeki komik figüran karakterleri buldu getirdi başgan yaptı.

fernandesin maliyeti nedirki.o bölgede ihtiyacımız yok ama her zaman çok beğenirim bizim takımada çok şey katabilir.

Bildiğin hasta bu adam. Hangi dünyada yaşıyor bilemedim.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt